• Ново
ПРЕНОСИМИ прибори за шумовки от 2 теми, за излети и походи от неръждаема стомана. Лъжица Сребърна Дръжка за Къмпинг, Гевгир + Преносим Дълга за прибори с Прорези За П?
zoom_in

ПРЕНОСИМИ прибори за шумовки от 2 теми, за излети и походи от неръждаема стомана. Лъжица Сребърна Дръжка за Къмпинг, Гевгир + Преносим Дълга за прибори с Прорези За Пътуване, Сгъване на Хх См За Приготвяне на Сос

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

- Е изработен от неръждаема стомана, също не причинява корозия, е трайна и безопасна за използване -Широко идеален за къмпинг, разходки, скално катерене, конна езда, пикник и отдих. - Размер : 16,50 X7,00 X7,00 см / 6,48 X2,75 X2,75 инча.Сгъваема лъжица : Сгъваема конструкция : Чрез сгъване на конструкцията писалка вие можете да добавите по време на носене, което спестява място.Половник за консервиране : Тази лъжица е изработена от здрава неръждаема стомана, без ръжда, компактен и лесен.Половник за топла готвене е Изработен от висококачествена неръждаема стомана за трайни и практично използване. -Хубав подарък : отличен избор от подаръци за приятели, семейство, работници и още много други.Пратката включва 1 х суповая лъжица 1 х шумовка Характеристики - Цвят : сребрист. - Материал : неръждаема стомана. - Компактен размер и съответната дължина, много удобни за използване.Кофа за топла приготвяне : то е удобно да вземе със себе си на поход, и той не ще се увеличи натоварването върху тялото.Информация за стоки лъжичка за топла пот Компактен размер, много удобен за носене, подходящ за пътуване, бизнес срещи, къмпинг, пикник и други дейности на открито.

Клиентите също го харесват..