• Ново
WaNana Средство За премахване на Целулита От тялото, Масажна Четка За Облекчаване на Фасция Ръчно Баня с Душ, Шампоан За Коса, Четка За Кожата на Главата Силикагел За Т?
zoom_in

WaNana Средство За премахване на Целулита От тялото, Масажна Четка За Облекчаване на Фасция Ръчно Баня с Душ, Шампоан За Коса, Четка За Кожата на Главата Силикагел За Тялото Гребен Климатик За Грижа За Чиста Главата

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

54*3 Помага за подобряване на еластичността на кожата, омекотява кутин и изгаря излишните мазнини, когато се използва като масажор за тяло. ❤【Опаковка】 1 Опаковка силиконовата масажна четка за тяло, за коса (Размер : 90 *90* 80 мм / 3.Ви дарява с красива форма на тялото и поддържа във форма след постоянни използването на четка за зъби.❤【Материал】 100% е Изработен от висококачествен и еластичен силикон (FDA), осигурява ви комфорт.- Идеален продукт. Ви дарява с красива форма на тялото и поддържа във форма след постоянни използването на четка за зъби.15 Тегло : 77 Кгфункция : 1.- Идеален продукт.Заглавие : Силиконова четка за Волосматериал : Силикон (FDA) Размер : 90*90*80 мм / 3. ❤【Подаръци】 Идеални подаръци за себе си, семейството, приятелите, любимия и т. ❤【Функция】 Масажна четка за миене на косата, така и за масаж на кожата на главата и душата и за тялото. ❤【Функция】 Широко се използва, помага за подобряване на кръвообращението, подобрява жизнеността на кожата на главата и косата.Всички подробности ще ви гарантира продължителната употреба на всички продукти се подлагат на щателна проверка.Помага за подобряване на еластичността на кожата, омекотява кутин и изгаря излишните мазнини, когато се използва като масажор за тяло. Спомага за подобряване на кръвообращението, подобрява жизнеността на кожата на главата и косата. ❤【Функция】 Масажна четка за миене на косата, така и за масаж на кожата на главата и душата и за тялото. ❤【Функция】 Широко се използва, помага за подобряване на кръвообращението, подобрява жизнеността на кожата на главата и косата.Всички подробности ще ви гарантира продължителната употреба на всички продукти се подлагат на щателна проверка.

Клиентите също го харесват..