• Ново
YUAB преносим хлапето е дете на гърне,стягане детски преносим пътуване писоар | гърне пее обучение пътуване в тоалетната пее, бутилки, чаши буркан за подово пътуване ?
zoom_in

YUAB преносим хлапето е дете на гърне,стягане детски преносим пътуване писоар | гърне пее обучение пътуване в тоалетната пее, бутилки, чаши буркан за подово пътуване с автомобил пътуването къмпинг парк Бийч

BGN 14.30

Брой продукти
check Налично

46 Сантиметър мм Тегло : около 150 грама Опаковка : цветна кутия съдържание на Пакета : 1 * Портативен детски гърне Забележки : поради ефекта На осветлението и ъгъла на наклон, разлика в цвета на продукта, моля, разберете ◥ [Добра херметичност] Новата версия на по-голяма площ на запечатване, която осигурява по-добра херметичност, затваря капака на бебешки шишета за пописывания, когато капакът надета, и предотвратява изтичане на урината, благородна и сверхгерметичная. ◥ [ Много място ] Автомобилни бутилки за пописывания за деца са в състояние да 1-3 пъти да увеличи обема на аллантоиновой течност, като по-голям капацитет за до 370 мл и е с размери около 19 см * 8,8 * 8,8 см/7. Широкото използване на : задължителен предмет за автомобили, въздухоплавателни средства и влакове, можете да го вземете със себе си по всяко време. ◥ [ Готов за употреба] Детски писоар за момчета, оборудван с различни отвори, за уриниране за момчета и момичета, представлява ергономичен портативен пътен пот, който е достъпен по всяко време, когато децата се искаше да уринира. Това е незаменима за пътуване за деца. Универсален дизайн : подходящ за момчета и момичета, когато децата излизат на улицата.46 достатъчно малък, за да се сложи в дамска чанта или се побере в колата.◥ [Широка съвместимост] Преносим детски гърне е чудесно за тези случаи, когато няма място за почивка, което може да се използва независимо от времето. ◥ [ Много място ] Автомобилни бутилки за пописывания за деца са в състояние да 1-3 пъти да увеличи обема на аллантоиновой течност, като по-голям капацитет за до 370 мл и е с размери около 19 см * 8,8 * 8,8 см/7. ◥ [Широка съвместимост] Преносим детски гърне е чудесно за тези случаи, когато няма място за почивка, което може да се използва независимо от времето. Висококачествен материал : изработен е от подбрани висококачествени материали, които се различават по якост и герметичностью.Описание : Портативен детски гърне е изработен от висококачествен материал, представлява портативен и герметичную автомобилна бутилка за пописывания и може да се превърне в идеален подарък за деца. Това е едно добро решение, когато няма място и време за уриниране, подходящ за момичета и момчета и се използва, когато децата излизат на улицата. ◥ [Се използва Широко] Подходящ за специални пътувания, отдих, паркове, плажове и други чуждестранни дейности, писоар-гърне за автомобили могат да носят със себе си по всяко време, много удобен и лесен за переноске, той е необходим за автомобили, самолети и влакове.

Клиентите също го харесват..