• Ново
Ножици за Бродиране FTVOGUE Ретро Дизайн на Листа От Неръждаема Стомана Домакински Ножици за Бродерия за Бродиране САМ Занаятите (Червеникаво-кафяв)
zoom_in

Ножици за Бродиране FTVOGUE Ретро Дизайн на Листа От Неръждаема Стомана Домакински Ножици за Бродерия за Бродиране САМ Занаятите (Червеникаво-кафяв)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Параметри : Материал : Неръждаема стомана Цвят : Злато, сребро, цветни, червеникаво-кафяв (по желание) Дължина : 108 мм / 4 Поради разлика между монитора и светлинни ефекти на изображението може да не отразява истинския цвят на продукта.Уникален дизайн на дръжката във форма на листа в ретро стил, нежна и красива. Идеален подарък за приятели, които обичат шиене или "направи си сам".Ножици са много остри, позволяват лесно се режат и подстригване вашият, това е не само средство, но и отлично украса. 36 г Осъществяване Списък : 1 х ножици Забележка : 1.2 инча Тегло : прибл. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване.Прост, добре изследван инструмент, който ви позволява да работите бързо и ефективно.Може да се използва широко за бродиране, бродерия, плетиво на една кука, шиене, бродерия на кръстат бод, занаяти, ръкоделието и т.Гладка повърхност с наситен блясък, приятна на допир. дизайн с нежна форма на лист, изящна изработка, и има четири цвята по ваш избор.

Material:
Stainless Steel
Color:
Gold, Silver, Colorful, Tawny (Optional)
Length:
108mm/4.2in
Weight:
Approx. 36g
Package List:
1 x Scissors:
Note:
 
1. Due to the difference between monitors and light effects, the pictures may not reflect the actual color of the item.:
2. Please allow slight error due to manual measurement.:

Клиентите също го харесват..