• Ново
Дъвчащи играчки за папагали AK KYC Много Големи Дървени кубчета, с които човки почиства, привличат вниманието на домашен любимец за Големи и средни попугаям и птици п?
zoom_in

Дъвчащи играчки за папагали AK KYC Много Големи Дървени кубчета, с които човки почиства, привличат вниманието на домашен любимец за Големи и средни попугаям и птици попугаям Ара, африкански сив и конурам

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Когато птиците се намират в помещението, играчка bird осигурява необходимата физическа активност, за нашите пернати приятели са останали здравиТази дъвка играчка, изработена от дърво и памук въже. Цвят на случаен дизайн 4.Този блок играчка с папагала стильна и привлекателна, че веднага ще привлече вниманието птици. Тегло : 0,64 кг Размер : 50 см x 25 см /19,6 "x 9,8".Лесно се прикрепя към клетка с помощта на быстросъемной обков, тези материали са за играчки за папагали са идеални за дъвчене и прихорашивания, насърчават папагали да се обличат и да се сложи в ред клюн.Характеристики : 1.Когато птиците са в природата, те могат да играят с други птици или практикуват по дърветата.Това е идеалният спътник, който ще помогне на вашето попугаям да бъде богат, по-разрушителни и да прекарват повече весели часа.Така че, когато те прибягват към своята играчка, се отговаря на техните нужди за дъвчене. Изработени от оцветител и масивно дърво, всички те са боядисани годни за консумация, пигменти и допълнени чиста ръчна работа, която е по-устойчива на укусам и трайна.Страхотна играчка за дъвчене и прихорашивания папагал, за да убие времето и да се грижи за зъбите на любимите си птици.

Клиентите също го харесват..