• Ново
Amosfun Титуляр за Торта, Картонена Поставка за Кифли, Сладкиши Обслужването на Плочи за Рождени Дни, Сватбени партита, Украси за Малка Кула, Сгъваема Тави, За Закуски, ?
zoom_in

Amosfun Титуляр за Торта, Картонена Поставка за Кифли, Сладкиши Обслужването на Плочи за Рождени Дни, Сватбени партита, Украси за Малка Кула, Сгъваема Тави, За Закуски, Мятно-Зелена Поставка За Подреждане на Тортата

BGN 6.06

Брой продукти
check Налично

Елегантна и изискана моделиране гарантира, че тя ще стане атрактивна украса за всеки празник като рожден ден, сватба, чай и т Характеристики - Цвят : Зелен.Сгъваема хартиена чиния за торта, поставка за торта със собствените си ръце.- Материал : хартия за картички. идеално за партита, сватби, детски тържества, рождени дни, ресторанти, пекарни и витрините!.Голяма капацитетът му позволява да се побере много храна.Стабилна основа и на лента, им е трудно да се промъкнат или наклон.Лесно се сгъва и се побира.Лесно се сгъва и се приема.- Подходящи за демонстрации на торти, кексчета, маффинов или други предложения за вашите празнични маси. - Той изглежда страхотно на всяко събитие, подчертава вашите сладки лакомства и като си коктейл наистина специален.Изработени от картон, хартия.- Размер : 40x40x30 виж - Тази поставка за торта включва тава от 5 бр.Тази поставка за торта лесно да се събере и ще се превърне в прекрасно украшение за всяка маса.- Голям капацитет ви позволява да побере много храна.Елегантна и изискана моделиране гарантира, че той ще се превърне в атрактивна украса за всеки празник като рожден ден, сватба, чай и т. - Здрава основа и лента, които лесно се подхлъзне или да се накланя.

Клиентите също го харесват..