• Ново
BeiseYu 42 Прибиращи се вентилатор на Тавана, Безшумен вентилатор на Тавана с осветление и дистанционно управление, 3 скорости, 3 Смяна на Цвят, Прибиращи лопатките на ве
zoom_in

BeiseYu 42 Прибиращи се вентилатор на Тавана, Безшумен вентилатор на Тавана с осветление и дистанционно управление, 3 скорости, 3 Смяна на Цвят, Прибиращи лопатките на вентилатора за Хола Спални (Черен)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

без шум и мощен източник на захранване, тих, сигурен и стабиленТова веерная лампа, която си струва.Това може да бъде например осветителна лампа и вентилатор. 【Модерен вентилатор на тавана】 Корпуса на лампата от черен метал и бял акрилен корпус лампи, фитил led лампа, покрита вътре в корпуса на лампата, светлината през корпуса на лампата попада на кухи матово черен корпус лампи. 【Тихо двигател】 Безшумен двигател от чиста мед предоставя сверхсильное движение на въздуха, и всеки фен никога не ще се разклати, дрънкалка или скъсат. 【Тихо двигател】 Безшумен двигател от чиста мед предоставя сверхсильное движение на въздуха, и всеки фен никога не ще се разклати, дрънкалка или скъсат.【Модерен вентилатор на тавана】 Корпуса на лампата от черен метал и бял акрилен корпус лампи, фитил led лампа, покрита вътре в корпуса на лампата, светлината през корпуса на лампата попада на кухи матово черен корпус лампи.Това може да бъде например осветителна лампа и вентилатор.Да се напълни цялото пространство на съвременната атмосфера.Можете да го използвате и за това, и за другия, както и той може да озарява вашия дом.Да се напълни цялото пространство на съвременната атмосфера. без шум и мощен източник на захранване, тих, сигурен и стабилен.Можете да го използвате и за това, и за другия, както и той може да озарява вашия дом. 【Прилагането на】 Модерни прибиращи вентилатори, под формата на висящи тръби, които са подходящи за кухни, спални, детски площадки, детски стаи, дневни, тавани, спортни зали, гледане кабинети, частни домове и други места, изискващи циркулация на въздуха. 【Сгъваем нож】 вентилатор на тавана с плъзгащи се остриета, диаметър 42 инча в разложенном форма и диаметър 19 см в затворено, визьор автоматично се разтягат и се вкарват навътре при отваряне и затваряне, можете да премахнете остриета обратно, когато просто искате да използвате светлината, не заема място и е удобна. 【Регулируемата цветова температура и скорост на вятъра】Скорост на вятъра и цветовата температура може да се регулира отделно, 3 пренос (високо-средно-ниска) скорост на вентилатора, 3 цветова температура от 3000 До (топло)-4500 До (неутрална-6000 К (студено)) различни атмосферата на сцената, регулиране на различните цветови температури в съответствие със собствените си предпочитания, вие ще имате различно усещане.

Клиентите също го харесват..