• Ново
shajwo Бижута за Кремация, Ключ, Урна, Колие за Праха за Мъже И Жени, Урна с Чук, Окачване, Етикет, Плоча, Медальон, Подарък За Спомен на Притежателя на Праха на Човека и Д?
zoom_in

shajwo Бижута за Кремация, Ключ, Урна, Колие за Праха за Мъже И Жени, Урна с Чук, Окачване, Етикет, Плоча, Медальон, Подарък За Спомен на Притежателя на Праха на Човека и Домашните Любимци

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Инструменти Медальон Кремационное огърлица за праха, това е специално колие за татко, чичо, дядо, син, от майстор за всичко, мебели или самите вас 【Материал】 Мъжки стръмен механичен гаечен ключ за ремонт урни, висулка, гаечен ключ, за кремация, колие от неръждаема стомана, водонепроницаемое, без ръжда, много здрав и издръжлив. 【Опаковка】 Този медальон-амулет с чук, мемориальное огърлица за кремация се използва като чудесен начин да се увековечи паметта на любимия човек. 【Използването на】 Колие от покойници може да се отваря отстрани, на етикет гравирано послание "Винаги в сърцето ми".Дължина на веригата : 20 см + удължител chian 2 инча. 【Използването на】 Колие от покойници може да се отваря отстрани, на етикет гравирано послание "Винаги в сърцето ми".Може да се използва за съхранение на вашите специални послания, на косата, на почвата на родния град или малък брой праха на любимия човек или домашен любимец, човешкия пръст.Метал : неръждаема стомана 316 L. 【Създаване】 Колие от пепелта Карпентър - уникален подарък за вашето семейство и приятели, един незабравим подарък за Деня на бащата, Ден на майката, Великден, Коледа и всички видове годишнини, изберете "Настройка" в меню, на табелката с биркой може да изрежеш персонално огърлица.it може да съдържа пепел, домашни любимци, коса и сухи цветя.В живота на толкова много моменти за спомени момент на нашата среща, раждане момент, момент на начало на нашите мечти. Колие с мини-урной - това е специален начин за запазване на праха на любимия човек колкото се може по-близо до сърцето таймс". 【Дизайн ключ за инструменти】 Това кремационное колие символизира живота момчета с инструменти, това е специално колие за татко, мама, баба, чичо, дядо, син, от майстор за всичко, мебели или самите вас.ние можем да поддържа гравиран текст, дата, име на сребърна чиния-етикет. в комплекта са включени красив подарък кутия + отвертка + фуния и инструкции. в комплекта са включени красив подарък кутия + отвертка + фуния и инструкции.Изберете опцията "Коригира" цветове и изберете цвят, който ви харесва.Колие "Урна за човешкото праха", Кремационные украса за праха, Колие "Урна за праха", чудесен подарък за жени и мъже.Украса shajwo - е подаръци, пълни с любов, донесе щастие и смелост, изразяващи благословия и любов към вас.Особеност на дизайна : Може да се отвори малко място за съхранение на малки количества креманок, кичури коса, щипки земя за погребение или сухи паметник на цветя.Дизайн на огърлица за кремация от Китай, колие с урной ръчна изработка, произведени от неръждаема стомана, водонепроницаемое, без ръжда, много здрав и издръжлив.

Клиентите също го харесват..