• Ново
CYZGJHK Сгъваема Сушилня за съдове със свалящ се капак, Кухненски Органайзер за прибори, Чиния, Купа, Чаша, покритие за тигани, дъска за Рязане (Размери: 41,5 mm × 25,5 × 61 см, Ц
zoom_in

CYZGJHK Сгъваема Сушилня за съдове със свалящ се капак, Кухненски Органайзер за прибори, Чиния, Купа, Чаша, покритие за тигани, дъска за Рязане (Размери: 41,5 mm × 25,5 × 61 см, Цвят: 3-различен)

BGN 227.34

Брой продукти
check Налично

Поради осветление, място на провеждане, камери и оборудване към момента на снимане на действителния цвят на снимките ще бъде малко по-различно от цвета на стоката 【Здрав материал】 Кухненска поставка за съдове за готвене изработени от висококачествена неръждаема стомана и е покрита с лак за печене. Трайност и здравина - използване на висококачествени материали от неръждаема стомана и комбинация от технология за оцветяване на автомобила, двойна водоустойчивост и защита от ръжда.Тази огромна стойка за съдове може лесно да отговарят на нуждите на семейството като минимум от 7-12 човек!Най-великия побира до 15 бр чинии; средният ешелон побира до 18/22 бр малки мисок, по-ниско подреждане може да представлява малки саксии, чаши и т. Сгъваема поставка за съдове бързо и лесно да се инсталира на един човек за няколко минути, тя не полита.Можете лесно почистване тава за вода.Освободете повече място.Проектирана за едно семейство от 7-12 човек с голям кухненски бокс.Разборные сушилни за чинии със свалящ се капак, кухненски органайзер за прибори, чиния, купа, чаша, покритие за тигани, дъска за рязане. 【Монтаж не се изисква】Сушилня с дъска за бяла дъска, поставка за ножове и вилици, без никакъв монтаж, може да се използва след разопаковане, лесна и удобна, внимателно подредете купа.Той внимателно урежда живота на съдове за съхраняване на по-удобен. Размери на продукта : 2-нива - 41,5 × 25,5 × 34 cm / 16,3 × 10 × 13,4 инча; 3-различен - 41,5 × 25,5 × 61 см / 16,3 × 10 × 24 инча.Спецификация : 1.Той е здрав и устойчив на абразия, го надраскат лесно, той е устойчив на надраскване и корозия, със заоблени ъгли и не травмирует ръце. Тъй като грешка ръчно измерване е нормално явление, определен размерът зависи от реалния продукт. 【Монтаж не се изисква】Сушилня с дъска за бяла дъска, поставка за ножове и вилици, без никакъв монтаж, може да се използва след разопаковане, лесна и удобна, внимателно подредете купа.Тази огромна стойка за съдове може лесно да отговарят на нуждите на семейството като минимум от 7-12 човек!Най-великия побира до 15 бр чинии; средният ешелон побира до 18/22 бр малки мисок, по-ниско подреждане може да представлява малки саксии, чаши и т. 【Подвижни източване на броните】Тази поставка за прибори идва с 1 подвижен дренаж копче за събиране на вода с влакчета.Той внимателно урежда живота на съдове за съхраняване на по-удобен.【Сгъваема конструкция】 Поставка за съдове са много подходящи за кухни. 【Сгъваема конструкция】 Поставка за съдове са много подходящи за кухни.Можете лесно почистване тава за вода.Той е с висока носеща способност на повече от 60 кг и е здрав и стабилен. 【Здрав материал】 Кухненска поставка за съдове за готвене изработени от висококачествена неръждаема стомана и е покрита с лак за печене.

Клиентите също го харесват..