• Ново
Миниатюрна Прозрачна Акрилна Поставка за демонстрация на Минерален Кристал, Държач за Мольберта за Вкаменелостите, Камък, Ахат, Жеоды, Странни Камъни, 1 бр.
zoom_in

Миниатюрна Прозрачна Акрилна Поставка за демонстрация на Минерален Кристал, Държач за Мольберта за Вкаменелостите, Камък, Ахат, Жеоды, Странни Камъни, 1 бр.

BGN 4.20

Брой продукти
check Налично

нИзползва се за демонстрация и систематизиране на някои по-малки колекции, като кристали, жеоды, вкаменени корали, минерали и т.Пратката включва : 1 бр. акрилен кристал поставка за дисплея на Приложение : Подходящ е за използване на дом, офис, изложби, изложбена зала, музей, книжарница, магазин на дребно и на много други. 5x5x4 см/1,97x1,97x1,57 см на Помещение включва : 1 бр.Материал : изработен от акрил, която е различна здравина, издръжливост и дълъг срок на употреба.Материал : изработен от акрил, която е различна здравина, издръжливост и дълъг срок на употреба. 5 x 5 x 4 см/1,97 x 1,97 x 1,57 инча; Цвят : прозрачен. Може да се прилага в дома, в офиса, на изложба в изложбената зала, в музей, книжарница, магазин на дребно и на много други места. Може да се прилага в дома, в офиса, на изложба в изложбената зала, в музей, книжарница, магазин на дребно и на много други места. 5 x 5 x 4 см/1,97 x 1,97 x 1,57 инча; Цвят : прозрачен.Технически характеристики : Материал : акрил Брой : 1 бр Цвят : прозрачен Размер : прибл.Пратката включва : 1 бр. акрилен кристал поставка за дисплея. акрилен кристал поставка за дисплея.Може да се използва за демонстрации и организиране на вашите малки колекции, като кристали, жеоды, вкаменени корали, минерали, необичайни камъни, малки произведения на изкуството и т.

Клиентите също го харесват..