• Ново
LIANXIAO - Алуминиева Стъклена Търтей, Нескользящая Дръжка, Двойна Издънка прозорец лифт, Гребец Плочки, Захватная Плоча /Тампон за преместване на Стъкло/Ремонт-Ламина?
zoom_in

LIANXIAO - Алуминиева Стъклена Търтей, Нескользящая Дръжка, Двойна Издънка прозорец лифт, Гребец Плочки, Захватная Плоча /Тампон за преместване на Стъкло/Ремонт-Ламинат, Хонорар пропуски, 2 бр.

BGN 36.55

Брой продукти
check Налично

Благодарим ви за разбирането.Спецификация ЧАШИ : Диаметър на чаши от 118 мм /4,6 инча, дебелина нещастници - 7 мм. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Тема : Моля, стандартна алуминиева сплав, пълномаслено леярство, висока твърдост, здравина и дълготрайност.Хоризонтално усвояването на : 105 кг.Ефективно за преместване на стъкло, керамични плочки или материали за тежки условия на работа, работи с големи вмятинами, но не работи с малки вмятинами или вратите вмятинами.Употреба : Тази присоску може да се използва за фиксиране на ламинираните подове с зазорами като фиксатор пропуски в пода, в банята за безопасност, се използва като ски лифта издънка за плочки за употреба при установяване, формирователя следа и преместване на тежки стъклени стени.Високо качество : Нашите стъклени вендузи, лекувани с корпус, изработен от алуминиева сплав, много здрав и издръжлив нещастници са изработени от естествен каучук.Той използва силата и деформацията на гумена рамка за създаване на вакуум, и изделия трайно се усвояват атмосферни натиск, за да се вдигне и да изделия.Нещастници са изработени от естествен каучук, така че те са трайни и тяхното не е лесно отвалить.И обърнете внимание на хидратация, защита от слънцето. Технически характеристики : Материал : алуминиева сплав.За СЪХРАНЕНИЕ : При използване на нещастници нея трябва да се съхранява в чисто и сухо състояние.

The diameter of Cups is 118mm/4.6'' ,the Suction Pad thickness is 7mm.And glass suction cups maximum lifting weight is 231lbs. :

Клиентите също го харесват..