• Ново
Комплект от 4 теми, козметични чанти, Скъпа Косметичка с Повтарящ се Принтом, Козметичен Органайзер с Цип за Пътуване, Стилна Чанта за Тоалетни принадлежности за Же?
zoom_in

Комплект от 4 теми, козметични чанти, Скъпа Косметичка с Повтарящ се Принтом, Козметичен Органайзер с Цип за Пътуване, Стилна Чанта за Тоалетни принадлежности за Жени, Стоки за Момичета, Коледа (Динозавър)

BGN 6.39

Брой продукти
check Налично

★ Размера на всяка козметични чанти : W8Моля, просто се свържете с нас по електронната поща, ако имате някакви коментари, смятаме ги за вас в рамките на 24 часа. ★ Приложение : Този сладък и удобен smart-калъф може да се използва като косметичку, портмонета, органайзер за грим, чанта за пране.Забележка : Този продукт не е предназначен за използване от деца под 12 години.Това е и страхотен подарък за членовете на семейството и приятелите си, на Деня на майката, Коледа, рожден Ден, сватба, къмпинг, почивка, пазаруване и т. ★ Многоцелеви : косметичка ASCHAR подходящ за възрастни мъже, момичета, и жени, за ежедневна съхранение на грим, за работа в офиса и домакинството, организатор за пътуване или други дейности. на едро) : 130 g Съвети за пране : 1.Една част е лесна плънка и здрава конструкция характеристики : тази преносима чанта калъф добре ще организира вашата козметика, неща или пътни принадлежности, отличен за домашно стопанство, партита, пътувания, бизнес пътуване и т.57", с капацитет 7-инчов четката за грим и 5-инчов червило. ✔ Силно препоръчвам тази сладка малка торбичка, ако искате да се поглезите с нещо красиво и приятно.57"нето Тегло на един комплект (4 бр.Ако не сте доволни от нашата косметичкой, ние ви предлагаме нов връщане или замяна.Този универсален клатч за грим - всичко необходимо за вашето пътуване. По-добре дръж се да изсъхне и се съхранява на проветриво място, но не на слънце.Идеалната необходимост за всеки сезон в продължение на цялата година.Допълнителна линия лесно се закача на куката и след употреба по време на пътуване.★ Висококачествен комплект : вие ще получите само 4 броя косметичек с различни рисунки, впечатляващ дизайн и дигитален печат с висока разделителна способност, които са нито много, нито малко полезни в ежедневието или за пътуване, а също и практични подаръци, които може да споделите с приятели или семейството.

Клиентите също го харесват..