• Ново
Четка и държач за тоалетна UPTRONIC White, 3 опаковки, Четка за тоалетна с дълга дръжка, Скрубер за тоалетна и държач с капак, Четки за тоалетна за баня-Спестяване на простр?
zoom_in

Четка и държач за тоалетна UPTRONIC White, 3 опаковки, Четка за тоалетна с дълга дръжка, Скрубер за тоалетна и държач с капак, Четки за тоалетна за баня-Спестяване на пространство, Четка с капак, издръжливост, Дълбоко

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

?【ОБЕЩАНИЕ за КАЧЕСТВО 】 Ние тук, в UPTRONIC, ангажирани с производство на висококачествени стоки за дома и почистващи препарати, на които можете да разчитате?【ЕЛЕГАНТЕН съвременен дизайн】 Декоративна, но функционална, нашата четка за тоалетна - това е четка за тоалетна в банята, не е подобна на някоя друга четка за почистване на тоалетната чиния. ?【ЗДРАВА И ГЪСТА ЧЕТИНА】 Практични, трайни и стилни, нашите тоалетни четки, с гъста черна четина за почистване на баня остави купата си безупречно чисти и в състояние да се почистват с трудно достъпните места, напр.Не трябва да се навеждате.Като цяло, най-важното е това, което тоалетни четки, щеголяющие моден дизайн в ретро стил, служат елегантна декорация.За разлика от други тоалетни четки за почистване на тоалетни чинии, нашите тоалетни четки за баня с аксесоар-притежател не лишава от вас естетика. ?【ЗДРАВА ДЪЛГА ДРЪЖКА】 Ергономична дръжка за почистване на тоалетната чиния-голяма дължина дължина 16 см с частния собственик помага да се предотврати попадането на пръски. ?【ЗДРАВА И ГЪСТА ЧЕТИНА】 Практични, трайни и стилни, нашите тоалетни четки, с гъста черна четина за почистване на баня остави купата си безупречно чисти и в състояние да се почистват с трудно достъпните места, напр.Направи покупка с увереност, знаейки, че ние гарантираме най-високо качество.Щеголяющий моден дизайн в ретро стил, тя служи елегантна декорация.Освен това, притежателят крие главата четка за зъби от любопитни очи!И няма да се чувстват неудобно, когато клиентите ще се радват на вашия тоалет. ?【ОБЕЩАНИЕ за КАЧЕСТВО 】 Ние тук, в UPTRONIC, ангажирани с производство на висококачествени стоки за дома и почистващи препарати, на които можете да разчитате.Щеголяющий моден дизайн в ретро стил, тя служи елегантна декорация. под заобиколен от злато почистена контроли на седалките на тоалетната чиния.Четка conceils, оборудвана с вграден дренаж за улавяне на капки и канализацията, е най-добрият избор за банята.Пластмасова четка за тоалетна почиства най-добре и най-внимателно, отколкото на традиционен скрубер за тоалетна, но ненатрапчива, ако я поставите в съответния цилиндричен държач за тоалетна четка.От друга страна, нито един друг набор от тоалетни четки и притежатели не е по декоративен, ергономичен или компактен, тъй като нашият компактен набор от тоалетни четки с притежателя.Четка conceils, оборудвана с вграден дренаж за улавяне на капки и канализацията, е най-добрият избор за банята. под заобиколен от злато почистена контроли на седалките на тоалетната чиния. ?【Многофункционален държач за тоалетна четка】 Не само на държач за тоалетна четка е с компактни размери, за да пести място, но и стилна скрита за четка за тоалетна може да скрие неудобната глава на четка за зъби. ?【ЕЛЕГАНТЕН съвременен дизайн】 Декоративна, но функционална, нашата четка за тоалетна - това е четка за тоалетна в банята, не е подобна на някоя друга четка за почистване на тоалетната чиния.

Клиентите също го харесват..