• Ново
Molded мрежа за риболов с 10-литров сгъваем резервоар, тежки земи от настоящето цинк за риболов на стръв, размер на окото 6 фута радиус 3/8 инча, Формовани мрежа за морски ?
zoom_in

Molded мрежа за риболов с 10-литров сгъваем резервоар, тежки земи от настоящето цинк за риболов на стръв, размер на окото 6 фута радиус 3/8 инча, Формовани мрежа за морски риболов.

BGN 14.99

Брой продукти
check Налично

Дъното е изработено от здрава направления за повишаване на устойчивостта на окото отдолу към абразия? Безплатно складное кофа при покупка на рибарската мрежа : Висококачествена мрежата е идеална за производство на риболовни примамки и е задължителна за всеки рибар, от начинаещ до професионалист.Дъното е изработено от здрава въдица за повишаване на износоустойчивостта на окото отдолу. радиус 6 метра, на окото 3/8 инча побира повечето видове стръв. ? Качествено обслужване : тази забросная мрежа работи добре в сладка или солена вода на различни дълбочини. ? Мрежа : мрежа 3/8 инча може да побере повечето видове стръв.Ние знаем, че ви харесва.Прави улова на живца лесен и забавен, спестява разходите за стръв, плюс безплатен ремонт комплект за предотвратяване на щети по някои специални причини. ? Висококачествена перфорирана конструкция оловен земи, не ржавеющее свинцовое печати с висока плътност може да е ефективно за намаляване на пръските вода, да осигури най-доброто тегло и бързо да се потопят във водата, за предотвратяване на бягство на риба и хваща повече риба.Прави улова на живца лесен и забавен, спестява разходите за стръв и предотвратява теч на уловената стръв.

Клиентите също го харесват..