• Ново
Обнаруживающий Сензор за близост Безконтактен Превключвател 3-Жичен Сензор за близост DC6‑36V M12 Аксесоар за оборудване Машинен подход - (Цвят: Style1)
zoom_in

Обнаруживающий Сензор за близост Безконтактен Превключвател 3-Жичен Сензор за близост DC6‑36V M12 Аксесоар за оборудване Машинен подход - (Цвят: Style1)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

3благодаря за възстановяване и характеристики на продукта : Сертифициране : както е описано Произход : континентален Китайсертификация : както е описано. Този безконтактен превключвател е подходящ за багери R220‑5/215‑7/9, а също така е идеален за модели. Широко се прилага в различни индустрии, като например електронно оборудване, автоматизирана производствена линия, станкостроительное оборудване с ЦПУ и т. Чувствителна главата се отличава с висока чувствителност и бързо честотна характеристика, като същевременно осигуряват ефективна работа.Технически характеристики : Вид на продукта : Безконтактен переключателематериал : стомана Номинално работно напрежение : DC6-36v Технически характеристики на конец : m12 Дължина на главата : прибл. Показани изображения не са действително стока и са предназначени за вашата помощ. Изработен от висококачествена стомана материал, сензор за близост не е лесно да се деформира, и той е много здрав за по-дълга употреба. Сензор за близост Сензор за близост 3-жичен сензор за близост DC6‑36 V M12 Аксесоар за оборудване Тип подход към хардуера : TOSD-04-499 A NPN нормално затворен, TOSD-04-499 NPN нормално отворен, TOSD-04-498 PNP нормално отворен Характеристики : 1. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно. Широко се прилага в различни индустрии, като например електронно оборудване, автоматизирани линии за производство, станкостроительное оборудване с ЦПУ и т.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

Клиентите също го харесват..