• Ново
DDPD 2021 Модерен Сгъсти килимче за Йога, Масажна Възглавница за Акупунктурного Масаж, килимче за Йога, Преносим Подложка за Точков масаж и Набор от Възглавници, за Обл?
zoom_in

DDPD 2021 Модерен Сгъсти килимче за Йога, Масажна Възглавница за Акупунктурного Масаж, килимче за Йога, Преносим Подложка за Точков масаж и Набор от Възглавници, за Облекчаване на Болки в гърба/шията, Терапия за Релаксация

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

подложка за точков масаж + 1 бр Разглобяема за лесно почистване и са подходящи за ръчно пране. Предната и задната част са с текстура, която подобрява устойчивост на разкъсване и подобрява сцеплението с гладки подове. · Където и да отидете, нашите сгъваеми дизайнерски опаковки могат да носят със себе си където и когато пожелаете, и да ги сложите в куфара си.Използване преди да отидеш на сън може да подобри вашата почивка и намаляване на безсъние. · Точков масаж Е физическото налягане с помощта на акупунктурной тампони спомага за ускоряване на кръвообращението и лимфния дренаж, а също така може да помогне на организма самоисцелиться. Жизнения тонус, а също и подобряване на настроението и метаболизма. Огнеупорни и водоустойчиви, може да се използва навсякъде, където искате.Какво е подложка за шиацу?Това включва тънка подложка, върху пирони от ABS пластмаса.9* 4 инча Използва за облекчаване на мускулите/врата/на гърба на Опаковката включва : 1 бр. · Легнете по гръб и отпуснете се на това "легло от орел", за да помассировать точки на натиск, които помагат да се отпуснете напрегнатите мускули и премахване на стреса.У Дома, в хотел или в офиса можете да легнете на мат за точков масаж и се наслаждавайте им 10-15 мили. Осигурете стабилна, мека повърхност на допир напоминающую естествен каучук.Възглавница за акупунктура има 1475 акупрессурных точки.Подобряват кръвообращението и подобряват настроението. Изработен от висококачествен експандиран материал от нитрилового каучук. възглавница + 1 бр.Тя е вдъхновена от това, което се счита за древна индийска традиция на изцеление, които са съществували в продължение на хилядолетия.Като се 15 минути на ден, можете значително да подобрите качеството на живота си.Хиляди акупрессурных точки стимулира нервите и подобрява циркулацията на кръвта и за увеличаване на енергията и по-бързо възстановяване на мускулите, което го прави отличен за потребители, които ежедневно седят на бюрото си, а също така и за активни хора и спортисти.

Клиентите също го харесват..