• Ново
Alynzee Черно Окачен лампа за Кухненски остров, Клетка Окачени Таван, осветителни Тела осветителни Тела за Окачване на Кухненски Остров Селска Къща с Кухненски лампа ?
zoom_in

Alynzee Черно Окачен лампа за Кухненски остров, Клетка Окачени Таван, осветителни Тела осветителни Тела за Окачване на Кухненски Остров Селска Къща с Кухненски лампа с Прозрачни стъклени абажуром за Трапезария, Коридор

BGN 31.66

Брой продукти
check Налично

Черен цвят, съчетан с ярък стъклен абажуром, за да се подчертае лекота на кухненския остров с извънбордов светильником в фермерска къща, осигурява осветление на 360 градуса, ретро и напреднали, може да се използва като различни полилеи, това е идеалното осветление за дома, както и с вкус подбрани украса за дома9"W, тегло : 2,64 килограм.Изберете по-дълга черна подвесную лампа, подходяща за вашите изисквания за растеж.Можете да гъвкаво регулиране на височината на окачване на тази нация лампа. ? Гаранционно обслужване : Висящи осветителни тела от черно желязо, сертифицирани от UL, ние предлагаме 2-годишна гаранция за този окачен лампа и най-доброто обслужване на клиентите.Той широко се използва като висящи осветителни тела за верандата, осветление на кухненски шкафове, остров висящи осветителни тела за кухня и т.Съвместим с плоски и извити скосени тавани. ? Гаранционно обслужване : Висящи осветителни тела от черно желязо, сертифицирани от UL, ние предлагаме 2-годишна гаранция за този окачен лампа и най-доброто обслужване на клиентите.?РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА : Размер на кухненски остров с извънбордов светильником : 5 удлинительных пръчки, които по-дълго, отколкото други 4 прът.Ако получите промишлен окачен лампа с някакъв проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас.Крушка не е включена в комплекта.Окачен лампа за кухня в селски стил над абажуром лесен за почистване. -Сверхдлинный прът лампа. ? ЛЕСЕН монтаж : Монтаж на висящи осветителни тела за кухненски остров в фермерска къща обикновено отнема около 15-20 минути.9"W, тегло : 2,64 килограм.Ако получите промишлен окачен лампа с някакъв проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас. ? Лампа E26 : Кухненски подвесное осветление над остров включва в себе си всичко инсталация на оборудване, което е съвместимо с лампи затъмняване и основните лампи E26, като лампи с нажежаема жичка, CFL лампа (с изключение на лампи с нажежаема жичка и димери, максимална мощност 60 Вата).Стъклена лампа : 6,2 "x 3. Дължина пръти ни външно осветление на верандата е 47,2 инча, което е по-дълго, отколкото при други модерни черни висящи осветителни тела на 33 или 39 инча.Той широко се използва като висящи осветителни тела за верандата, осветление на кухненски шкафове, остров висящи осветителни тела за кухня и т. -Лампион от прозрачно стъкло.Съвместим с плоски и извити скосени тавани. ?ЧЕРНИ висящи ЛАМПИ : Кухненски подвесное осветление над остров оборудвано абажуром от прозрачно стъкло (защитени " източнобеломорски район и транспорт в картонени опаковки).

Клиентите също го харесват..