• Ново
Мъжки тежкотоварни работни обувки SUREWAY 6 от мек материал/смесена /със стоманени пръсти, удобни обувки отказването, стабилна конструкция, с превъзходна устойчивост ?
zoom_in

Мъжки тежкотоварни работни обувки SUREWAY 6 от мек материал/смесена /със стоманени пръсти, удобни обувки отказването, стабилна конструкция, с превъзходна устойчивост на часовник/топлина /хлъзгане, от дебела кожа, работни

BGN 43.19

Брой продукти
check Налично

Подметка с двойна плътност, изработени от гума и полиуретан, така че не трябва да избират между здравина и комфортРаботни обувки Sureway серия 601 MS със стоманени пръсти и строителни обувки серия 601 MS с меки пръсти, създадени с фокус върху издръжливост и комфорт.Стандартен размер за най-добрата за кацане.Стандарти ASTM F2413-18 EH.Скоростни куки за лесно поставяне и снимания.Тя също се отличава с превъзходна устойчивост на износване и технологии амортизация. 【Здрав】Мъжки работни обувки SUREWAY с меки пръсти, изработени с оглед на трайно традиционния дизайн на отказването, се различават здравина и издръжливост. 【Подметка с двойна плътност】 Ходило от гума и полиуретан осигурява издръжливост и комфорт.В комплекта са включени 2 двойки приличен стелки за регулиране на засаждане и повишаване на нивото на комфорт, така че не е нужно да изберат висококачествени стелки. 【Максимален комфорт】 суперэластичная подплата, мека кожена яка и гъста и копринена подплата предоставят интимна защита и предпазват глезена от болка.Забележка : Моля, изберете име на цвят по подходящ начин.Вие ще бъдете шокирани от нивото на комфорт на нашите работни обувки. 【Мъжки работни обувки от мека плътна естествена кожа с леки пръсти】 добре от естествена кожа премиум-клас с технологията пергаментова обработка, перфектната комбинация от сила и мекота, прави работни обувки SUREWAY 6 "heavy duty SW601 M най-удобни и издръжливи.Дължина голенища приблизително равна на дължината на глезените от свода на стъпалото.Двойна подметка от полиуретан / гума.Стоманена на опашка за допълнителна здравина. Гумена подметка, устойчива на износване.

Клиентите също го харесват..