• Ново
Тайна е топъл на цялото тяло, Електрическа Топло Woolala за коленете, ръцете, краката, за облекчаване на болката, 6 Регулируеми Нива на температурата / Автоматично изклю
zoom_in

Тайна е топъл на цялото тяло, Електрическа Топло Woolala за коленете, ръцете, краката, за облекчаване на болката, 6 Регулируеми Нива на температурата / Автоматично изключване / Може да се пере (Сив)

BGN 22.67

Брой продукти
check Налично

[Многофункционално одеало с топъл] Благодарение на по-голям обхват, отколкото обикновените ястия, тази универсална топло с 3-точков подгряване на ръцете, коленете и краката идеален подарък за приятели, семейство или старши, направете така, че тази зима повече никога не е студено.За да се чувствате уютно, когато седи на дивана или четете за бюро, като лежи под завивките.Водоустойчив външен материал и фланелевая подплата, може да се пере, те по-топло, отколкото други материали.Подходящ за мъже, офис работници, жени, водещи заседнал начин на живот, и на други хора, които лесно страдат от болки в лумбалните мускулите, скованост, артрит, спазми в корема, дисменорея, мравучкане на ръцете или краката, повече не се страхуват от студ на зимата.Машинно пране за удобство, грижа. Безопасно напрежение 24, насладете се на топлина с минимална радиация. 6 Регулируеми нива на температурата за отопление и за синхронизиране.Подходящ за мъже, офис работници, жени, водещи заседнал начин на живот, и на други хора, които лесно страдат от болки в лумбалните мускулите, скованост, артрит, спазми в корема, дисменорея, мравучкане на ръцете или краката, повече не се страхуват от студ на зимата. [Материал възглавници с топъл] Изработен е от гладка коприна, нишки и удебелени фланела подплата, лека, дишаща и топло, като пуховик.Губим инфрачервени лъчи 8-15 микрона, които стимулират циркулацията на кръвта и засилват регенерацията на клетките и по този начин подобряват здравето. [ЧУДЕСНО ЗА ТАЗИ ЗИМА] Тази корица с топъл осигурява успокояваща топлина за вашите уморени и възпалени мускули. [ЧУДЕСНО ЗА ТАЗИ ЗИМА] Тази корица с топъл осигурява успокояваща топлина за вашите уморени и възпалени мускули.Материал : мека копринени конци.Палта от всички страни и осигурява успокояващ топло на корема, четка, тазобедрена, глезена, прасеца, едно стъпало, помага за поддържане на метаболизма и циркулацията на кръвта. Подробни размери вижте на картинката. [Многофункционално одеало с топъл] Благодарение на по-голям обхват, отколкото обикновените ястия, тази универсална топло с 3-точков подгряване на ръцете, коленете и краката.Напрежение : 24 V. [Инфрачервена терапия] Използва технология за отопление от въглеродни влакна, която е по-сигурна и дълготрайна, която се затопля до желаната температура само за няколко минути, което ви позволява да усетите топлината, без да чака. Ширина най-долу на продукта : 29 cm/11,4 инча. [Регулируема температура и таймер] температурен Обхват за отопление е 35 ℃-60 ℃ с 6 регулируеми нива, можете да изберете според личните си предпочитания.Машинно пране за удобство, грижа.С джоб за ръце с топъл, в който просто трябва да поставите ръцете си без допълнителни уреди за ръце. 6 нива на синхронизация, нагревательная филм автоматично се изключва след 0,5-6 часа, като предотвратява прегряване и защита на вашият дом от инциденти и наранявания.

Клиентите също го харесват..