• Ново
Микрофон за подкасти FIFINE и XLR / USB микрофона, Микрофон за запис на студийната USB, Динамичен микрофон конектор за слушалки на монитора, RGB за отчитане на стрийминг виде?
zoom_in

Микрофон за подкасти FIFINE и XLR / USB микрофона, Микрофон за запис на студийната USB, Динамичен микрофон конектор за слушалки на монитора, RGB за отчитане на стрийминг видео и клипове в YouTube (K669B + AM8)

BGN 40.88

Брой продукти
check Налично

Издръжлив материал удължава живота на микрофон за озвучаванеДинамичен микрофон с насочена кардиоидной капсула не ще повиши гласа си, като в същото време подтиска нежеланите внеосевые шумове за даване на vocal автобуси оригиналност и разбираемост по време на запис на видео стрийминг. [Регулатор на силата на звука] Gaming USB микрофон за PS4 с допълнителна дръжка за регулиране на силата на звука сам по себе си е корекция на силата на звука и е по-чувствителна. [Възможност за обновяване на свързване XLR] Фантомное хранене не се изискват, XLR връзка се разширява заедно с оборудване за студийната настройки, като например звукови карти и миксери, че подобрява гъвкавостта на звука, което ви позволява да използвате различни видове музикални записи по време на пеене. [Удобна настройка] Щепсела и да играе записывающий USB микрофон за КОМПЮТЪР, с 5,9-футовым USB-кабел, които са в комплекта за компютър, лаптоп, се свързва директно към USB порт за запис на музика, компютърни пеене или подкаст. [Естествената яснота на звука] Слот микрофон за запис, работещ с честотна характеристика 50 Hz-16 khz, осигурява балансиран обхват на звука за плавни средни, брилянтни високи и стабилни бас, които вероятно ще намерят отклик в аудиторията.Микрофон streaming black изолира чист и точен звук от околния шум чрез балансирано предаване с по-голяма защита от смущения и точност на възпроизвеждане.Вашият глас ще бъде доста добре се чува през USB микрофон zoom по време на игрите, общуването по skype или запис на глас. [Здрава метална конструкция] Здрава метална конструкция компютърен микрофон за срещи Zoom със стабилна стойка за статив е полезен, когато озвучивании зад кулисите, или директно икономика в You Tube. (◆◆ Е несъвместимо с Xbox и телефони◆◆).Микрофон streaming black изолира чист и точен звук от околния шум чрез балансирано предаване с по-голяма защита от смущения и точност на възпроизвеждане. [Възможност за обновяване на свързване XLR] Фантомное хранене не се изискват, XLR връзка се разширява заедно с оборудване за студийната настройки, като например звукови карти и миксери, че подобрява гъвкавостта на звука, което ви позволява да използвате различни видове музикални записи по време на пеене.Динамичен микрофон с насочена кардиоидной капсула не ще повиши гласа си, като в същото време подтиска нежеланите внеосевые шумове за даване на vocal автобуси оригиналност и разбираемост по време на запис на видео стрийминг.

Клиентите също го харесват..