• Ново
Фен на комина DARZYS, Домакински Смукателна Димна Машина с Мощност 60 W, Вентилатор, за да екстракт на прах от Комина, Вентилатор за камината, Вентилатор за печка на Дърв?
zoom_in

Фен на комина DARZYS, Домакински Смукателна Димна Машина с Мощност 60 W, Вентилатор, за да екстракт на прах от Комина, Вентилатор за камината, Вентилатор за печка на Дърва, Камина с Дърва Горелка е Екологично Чист и

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Дымоходный фен е предназначена за използване там, където температурата на димните газове не надвишава 575 ° F при периодично работа и 482 ° F при непрекъсната★ Забележка-Работно напрежение на устройството е 220 v (напрежение 110-120, ние ще разполагат преобразувател на напрежение) за диаметъра на комина 9-12 виж и фен на качулки на комина се използва чрез изоставяне двата края на проводник за свързване към източник на захранване.За щастие, нашият осцилиращ вентилатор осигурява тиха работа, така че не трябва да правят компромис, когато става въпрос за уюта на вашия дом. ★ ПРИЛАГА към - Много подходящ за каминных консумативи /фурни за пица / печки на дърва.Този модел е устойчив на замерзанию, лед, висока температура, корозия или ръжда и трайна. ★ ЛЕСНА инсталация - Много тих, подходящ за повечето видове камини и не изисква инсталиране на професионални техници.Тези вентилатори трябва да бъдат монтирани в края на място твердотопливного комин или дим система и може да се монтира върху каменни или метални дымоходах.Свържете захранващия кабел с медна тел на не по-малко от 0,5 квадратно сечение. Инсталиране на кръстовището с дымоходом трябва да бъде трайна, а интерфейсът трябва да бъде здраво вградени в комина, за да се постигне най-добър ефект.Фен на качулки от комина създава качулки и спомага за бързото освобождаване на дим, за да се предотврати безпрепятствено излизане на дим от комина, поради лошо състояние на комина. ★ Забележка - В битовия камината се използва вентилатор с принудително тракшън, и температура на изход не трябва да превишава 60 градуса. Преход към дымоотводу трябва да бъде закрепен водоустойчива изолационна лента. Изключвайте захранването, когато инсталирате или оттегляне да се избегне токов удар.Спецификация : Име на продукта : Електрически вентилатор с принудително тракшън Напрежение : 190-240 В Комплекта : 1 * вентилатор с принудително тракшън Начин на инсталация : Много прост : инсталирайте вентилатор с принудително теглене на изхода на комина, лежеше един кабел в подходящо място в помещението и го свържете към един източник на захранване 220 V.

Product name:
Electric Draft Inducing Fan
Voltage:
190-240V
Scope of delivery:
1 * induced draft fan
Installation method:
Very simple
Note:
1. Turn off the power switch when installing or removing to avoid electric shock.:
2. The interface to the smoke outlet must be fastened with waterproof insulating tape.:
3. The installation at the interface with the chimney must be firm and the interface must be tightly integrated into the chimney for the best effect. :

Клиентите също го харесват..