• Ново
YIKUN Автомобили Задната Транспортна Мрежа, Регулируема Еластична Мрежа-Органайзер За съхранение на товари в Багажника, която е Съвместима с Ford Bronco 6TH 2021 2022 2023 2/4 Врат?
zoom_in

YIKUN Автомобили Задната Транспортна Мрежа, Регулируема Еластична Мрежа-Органайзер За съхранение на товари в Багажника, която е Съвместима с Ford Bronco 6TH 2021 2022 2023 2/4 Врати, Найлон за съхранение с метални куки

BGN 6.66

Брой продукти
check Налично

【метална кука】 За разлика от другите евтини автомобилни задните товарни мрежи, в нашите автомобилни задните товарни поздрави се използват метални куки, които са по-трайни и издръжливи 【 Лесна инсталация】 Можете просто да инсталирате сами с всички необходими елементи, които ние предоставяме в комплекта на доставката, няма други специални инструменти не се изискват. 【 Лесна инсталация】 Можете просто да инсталирате сами с всички необходими елементи, които ние предоставяме в комплекта на доставката, няма други специални инструменти не се изискват. 【 Висококачествени материали 】 Нашата автомобилна задната транспортна мрежа е направена от нейлонового материал, с гумена лента, тя е по-здрава и еластична, отколкото други, а също така можете да сложите нещата вътре.Спестете си време, за да намерите обект под седалките или някъде в колата си.Опъната с голяма еластичност, което позволява задържане в рамките на по-големи предмети. 【 Други предимства 】 Добре организирайте пространството в колата си.Не се използва само за съхранение в колата, но и за многократна употреба по време на пътувания. (Като 2-врати, така и 4-врата версия).Здрава фиксация на вашия багаж осигурява безопасност, преносим размер, който е много удобно да се съхранява. 【 Други предимства 】 Добре организирайте пространството в колата си.Тази автомобилна задната транспортна мрежа, специално проектирани за Ford bronco, ще ви помогне да се заключва в багажа си или да се съхранява на други големи неща, сигурно съхранява го в багажника на колата, не ще неща раскатываться или дребезжать по целия багажнику или изход.Запазете вашето място за съхранение на организирани и без бъркотия.

Клиентите също го харесват..