• Ново
JJWELL 3 опаковки Синьо-екранировка на метални Очила за четене, за мъже, За защита от компютърни отблясъци/Намаляване на напрежението за очите/Изсушаване / на Главобол?
zoom_in

JJWELL 3 опаковки Синьо-екранировка на метални Очила за четене, за мъже, За защита от компютърни отблясъци/Намаляване на напрежението за очите/Изсушаване / на Главоболие, За четене с пружинным тръба на шарнирна връзка,

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

50, 1Няма повече ръми точка, ще видите нещата по-ясно, когато четете, когато използвате компютъра или гледате в далечината. 【1-ГОДИШНА гаранция за връщане на парите и на 1-годишна ГАРАНЦИЯ】 -Всички клиенти JJWELL се радват на високото качество на 24-часови услуги след продажбата обслужване, 1-годишна гаранция за връщане на парите и 1-годишна гаранция. Продължителното излагане на вредно синя светлина потиска производството на мелатонин и се отразява на съня.Продължителното излагане на вредно синя светлина причинява главоболие.Ефективно блокира 100% от лъчите UVB и UVA, чрез защита на очите от продължително излагане на ултравиолетови лъчи и ги запазва здрави.Висококачествени пластмасови лещи за износител и акрилни лещи, леки и удобни, не са належащи за носа.При възникване на евентуални проблеми, моля, свържете се с нас, без колебание.Нашите очила срещу сините лъчи може да намали напрежението на очите, сухота. ЗАЩИТЕТЕ очите си. Намалете цифрова напрежение на очите.【Защита от синя светлина и 100% UV400 защита на очите】 -Компютърни очила за четене, устойчиви на 97% вредни син на светлината, намаляват зрителна умора, отблясъци и дискомфорт от мобилен телефон, таблет, компютър и на работа.Продължителното излагане на вредно синя светлина прави очните ябълки тугими, което води до сухота в очите, виене на свят и умора. НАМАЛИ главоболието.Продължителното излагане на вредно синя светлина да се отрази на зрението, ще доведе до някои заболявания на очите и дори слепота.

Клиентите също го харесват..