• Ново
Бягаща пътека под масата, Подложка за разходка 2 в 1 Маса неблагодарна, Електрическа Бягаща пътека с дистанционно управление, Тънък Тренажор за ходене и бягане, с LCD ?
zoom_in

Бягаща пътека под масата, Подложка за разходка 2 в 1 Маса неблагодарна, Електрическа Бягаща пътека с дистанционно управление, Тънък Тренажор за ходене и бягане, с LCD дисплей за упражнения в домашния офис, Максимална

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

【LCD ДИСПЛЕЙ / ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ】LCD Сензорен дисплей за по-добро гледане и удобство на работаМоля, не засовывайте ръка между валяк и бягаща лента, в противен случай ще сожмете пръстите.Безжично дистанционно управление с голям ефективно разстояние и лесен за работа.Led дисплей : Време / Скорост / Разстояние / Калории. 【Следпродажбено обслужване】 След получаване на стоката вие може своевременно да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси. Бутон за аварийно спиране гарантира сигурност на потребителя.Нивото на шума по-малко от 80 db, което ви позволява удобно да ходят или бутам у дома или в офиса.Повреди или други проблеми, могат да бъдат изброени в описанието на изображението, ние ще ви отговорим в същия ден и ще ви предложим решение.Лека конструкция и гъвкави колела улесняват преместването.Нивото на шума по-малко от 80 db, което ви позволява удобно да ходят или бутам у дома или в офиса.Моля, не поставяйте бягаща пътека на килим по време на употреба, за да се избегне прегряване на двигателя. без шум над 80 db.Лека конструкция и гъвкави колела улесняват преместването. 【Нива на СКОРОСТ 1-6 км/час】 Сверхпрочная конструкция му позволява да издържат 100 кг тегло.Повреди или други проблеми, могат да бъдат изброени в описанието на изображението, ние ще ви отговорим в същия ден и ще ви предложим решение. 【Бягащи пътеки под МАСАТА за ДОМАШНИЯ офис】 Това е неблагодарна под масата, universal, тънка, гъвкава и по-ефективна, не е голяма, тромава и не е тежка, поставете я навсякъде във вашия дом или офис и хоп на борда на нея за бърза тренировка. гумени крачета и рафтове за ефективно намаляване на шума и вибрациите и предпазват пода. 【LCD ДИСПЛЕЙ / ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ】LCD Сензорен дисплей за по-добро гледане и удобство на работа.Повреди или други проблеми, могат да бъдат изброени в описанието на изображението, ние ще ви отговорим в същия ден и ще ви предложим решение. Моля, обърнете внимание, че батериите за дистанционното управление не са включени в комплекта дистанционно управление, и трябва да си купите сами. 【Нива на СКОРОСТ 1-6 км/час】 Сверхпрочная конструкция му позволява да издържат 100 кг тегло.Бягаща пътека за разходка с амортисьори, които намаляват шума и въздействие върху ставите.Бягаща пътека ще спре след 40 минути непрекъсната работа (за охлаждане на двигателя и осигуряване на безопасна експлоатация на продукта).Възстановяванията могат да се свържат с нас, за да поискате етикета за връщане, не трябва да ги върнат сами от разходите за доставка. Бутон за аварийно спиране гарантира сигурност на потребителя.Възстановявания могат да изискват на етикета за връщане, не трябва да ги върнат сами от разходите за доставка.Led дисплей : Време / Скорост / Разстояние / Калории.След получаване на стоката, ако имате някакви въпроси.Безжично дистанционно управление с голям ефективно разстояние и лесен за работа.

Клиентите също го харесват..