• Ново
Аксесоари за упражнения CLISPEED Средновековни Аксесоари от 3 теми Защита за ръце лък Кожена защита за ръцете Защита за ръце Лък Защита на Предмишницата от Изкуствена ?
zoom_in

Аксесоари за упражнения CLISPEED Средновековни Аксесоари от 3 теми Защита за ръце лък Кожена защита за ръцете Защита за ръце Лък Защита на Предмишницата от Изкуствена кожа Аксесоари за упражнения в стрелба с лък Средновековни

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

РЕГУЛИРУЕМ ПОДЛАКЪТНИК - подходящ за стрелба с лък, ловни, и тИ тя е наистина добра защитна способност за вас по време на стрелба и лов. - Материал : PU - да се коригира в зависимост от дебелината на ръкохватката за различни условия на използване.Пратката включва 3 x защита за ръцете за стрелба с лък Характеристики -Размер : около 22,00 X12,00 X0,20 см/8,65 X4,72 X0,08 инча-Продуктът притежава добра защитна способност, когато сте в къмпинга и на лов. Със стабилна функция и изпълнение.Описание на стоката Защита за ръцете за стрелба с лък, изработен от висококачествена полиуретанова материал, което прави предпазни средства здрав за по-дълга употреба.Също така е лек и преносим, може да се носи с себе си.Не пропускайте това!.РЪКАВИЦА за СТРЕЛБА с лък - уникален дизайн я прави по-привлекателна.Произведено в САЩ или са внесени.РЪКАВИЦА ЗА СТРЕЛБА с ЛЪК - добра пропускливост на въздуха и удобен за носене. - лесен и удобен, за да се използва с тематика и защита. - портативен и удобен в переноске за дълги пътувания и за спестяване на труд.СИГУРНА ЗАЩИТА ЗА СТРЕЛБА - Продуктът е произведен от висококачествен и издръжлив материал за дълъг експлоатационен срок.

Клиентите също го харесват..