• Ново
НЕБЬЮЩЕЕСЯ Огледало MIRO за душ за бръснене (Средно, 6 x 8), Ръчно огледало за баня за мъже и жени, Нечупливи Преносими Туристически Огледала за пътуване, Бескаркас увел?
zoom_in

НЕБЬЮЩЕЕСЯ Огледало MIRO за душ за бръснене (Средно, 6 x 8), Ръчно огледало за баня за мъже и жени, Нечупливи Преносими Туристически Огледала за пътуване, Бескаркас увеличение на Ръчно огледало за грим, монтаж на стена

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Дизайн с кръгла ъгъл, стилен и елегантен125 инча, най-добрия размер за бръснене.【【Опаковка и технически характеристики на】 : Размер : 6 "x 8".То е достатъчно голям размер, много удобно Погледнете В Огледалото И може да се използва За осветяване на Всяка част на лицето, във всички посоки.Най-добре той работи върху НЕПОРЬОЗНИ, ГЛАДКИ И ПЛОСКИ ПОВЪРХНОСТИ, като керамични плочки, стъкло, Огледало, неръждаема стомана, акрил и др Забирайте Му по Всяко време.Огледало за душата за бръснене (средно, 6 "x 8"), ръчно огледало за баня за мъже и жени, Нечупливи преносими туристически огледала за пътуване, бескаркас увеличение на ръчно огледало за грим, монтаж на стена подвесное огледалото.След дълъг период на употреба, той ще изглежда като нова. 【【Лесна инсталация и устойчивост на надраскване】 : Лесен за инсталиране и многоразовом използване, не оставя следи.Преносим За пътуване.Измий си огледало само с мека кърпа и топла вода. 【【Безопасен материал】 : Изработен е от плексиглас, небьющийся. 【【Забележка】 : Преди първото използване трябва да се сваля защитното фолио отпред. 【【Лесно почистване】 : Избършете с много мека кърпа и малко топла вода.

Клиентите също го харесват..