• Ново
Cabilock през Цялата Сервировочный Тава 3 бр. Тава за подаване на Храна на Кръгла Маса За Съхранение на Плетени Кошница за Плодове, Зеленчуци, Хляб Контейнер за Съхранен
zoom_in

Cabilock през Цялата Сервировочный Тава 3 бр. Тава за подаване на Храна на Кръгла Маса За Съхранение на Плетени Кошница за Плодове, Зеленчуци, Хляб Контейнер за Съхранение за Пикник на открито (18 см + 22 см + 26 см)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Дизайнът е много проста и вкусна, лесна, но не прост, а процеса на плетене е много деликатенПо-голям капацитет, може да се използва за съхраняване на много вещи.Ракита, кошница за плодове, в стил кънтри е много красива и практична.Дизайнът е много проста и вкусна, лесна, но не прост, а процеса на плетене е много деликатен. изработена от безопасни материали без мирис, полезни за здравето и околната среда.Може да се използва не само като кошница за съхранение на вещите, но и като декорация на дома или магазина. Пратката включва 3 тавата за съхранение на лъжичка.По-голям капацитет, може да се използва за съхраняване на много вещи.Ракита, кошница за плодове, в стил кънтри е много красива и практична. изработена от безопасни материали без мирис, полезни за здравето и околната среда.Може да се използва не само като кошница за съхранение на вещите, но и като декорация на дома или магазина.Описание Тъкани кръгли лъжички за рисуване на декорации и съхранение на елементи (цветни) Характеристики - Размер : 26, 00 X26, 00 X2, 00 см - Цвят : Цветен.

Клиентите също го харесват..