• Ново
Стъргало BEDRE, Фигурно Средство за почистване на Огледала в Банята със Силиконов нож, Чистачки за Душата, Стъргало За отстраняване на котления камък, Дръжка за почис?
zoom_in

Стъргало BEDRE, Фигурно Средство за почистване на Огледала в Банята със Силиконов нож, Чистачки за Душата, Стъргало За отстраняване на котления камък, Дръжка за почистване (Цвят: бял)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

✤ С помощта на универсалната скрепер лесно почистете вратата на душ кабината, прозорци, фаянс, огледало, самостоятелен санитарен възел, кухня, тераси, вътрешни дворове, и много други повърхности ✤ Да се свържете с вашия любим препарат за миене на съдове, да му се повърхности блясък. ● Конструкцията на контактната повърхност с двойно скосом прави силикон стъргало по-ефективно, отколкото едностранно гума, без да се оставят следи от вода и след изсушаване.Материал пластмаса, тип на едностранно кърпички, предназначени за използване в категория домашни продукти на ръка. ● Лесен и универсален стъргало; компактен размер за лесно съхранение. ● Избърше предното стъкло не е необходимо, просто сложете го на стъклото и избършете.

Клиентите също го харесват..