• Ново
Holgosiu Меки Кучета, Пудел, Мека Топка За облекчаване на Стреса, Меки Играчки За малки Кученца, Плюшен Куче, Сжимающие Играчки-Неспокойни, Гъвкави Сензорни Играчки с Ав
zoom_in

Holgosiu Меки Кучета, Пудел, Мека Топка За облекчаване на Стреса, Меки Играчки За малки Кученца, Плюшен Куче, Сжимающие Играчки-Неспокойни, Гъвкави Сензорни Играчки с Автоматично Отскок, 3 бр.

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

91"*5 ?Удобно докосване? Мека текстура, невероятна играчка за облекчаване на стреса, за да се даде простор на емоциите.Или можете просто да мине скучно време с него, с нищо удобна и мека за ръката.?Месете по желание? Сладки плюшени играчки за малки, им е приятно да компресирате.Забавен и интересен.Безплатна услуга за споделяне!За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на : P. имитация на плюшено кученце модел squishy Balls 3шт стрес непоседа играчки, бижута, а също така.Безплатна услуга за споделяне!За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на : P.15"/ 5x5x8 см 3 бр.97"/ 15x15x5 см N.Любезен и Игриво. ? Месете по желание? Сладки плюшени играчки за малки, е хубаво да компресирате. ? Усъвършенстван TPR? Екологично чист и безвреден материал, който предоставя гъвкавост и еластичност.Това е не само полезна играчка, но и украса.Ow O Като цяло, той да не се повреди, ако само ущипнете го и ще се използва в нормален режим.Всеки въпрос, моля, не се колебайте да се свържете с нас в личку. ?Игриво и полезен? Плюшено кученце хубав вид, се свива, за да се намали стреса и тревожността, помага за облекчаване на ОКР, ADHD, ADD.Той е много подходящ за деца с ADHD, или ADD, както и хора с ОКР или високо ниво на стрес / тревожност.Подходящ за тийнейджъри-унисекс, възрастни, деца, на възраст от 16 + Характеристики : Автоматично възстановяване-мека текстура, удобен за докосване, размера на дланта, разтрива с компресия, за многократна употреба Материал : висококачествен TPR Един размер : 1.Q_Q ⚡ -НЕ е за консумация!!Не е истинска храна, просто за игра. ⚡-НИКАКВИ ОСТРИ ПРЕДМЕТИ, които могат да навредят на играчка!!T_T ⚡ -Не рвите силно, не колит и не режат. W : 0,17 кг /75 г безгрижен пазаруване, обслужване на клиенти в рамките на 24 часа.

Клиентите също го харесват..