• Ново
Спортна чанта F. FETIVIN за фитнес, Пътна Спортна чанта с Мокри джоб и отделение за обувки за жени и мъже, юноши Чанта за фитнес, Водоустойчив (ЧЕРЕН)
zoom_in

Спортна чанта F. FETIVIN за фитнес, Пътна Спортна чанта с Мокри джоб и отделение за обувки за жени и мъже, юноши Чанта за фитнес, Водоустойчив (ЧЕРЕН)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Плюс 5 допълнителни джобове за всички аксесоари, организация ще бъде лесноQ3 : Има ли в тази чанта някакви вътрешни джобове?.Спестете време в търсене. ✅【МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ джобове】 В спортната спортна чанта с достатъчно място за 9 джобове с различни размери, основното отделение за дрехи и стоки от първа необходимост за фитнес зала, 3 по-големи вътрешни етажа джоб за шампоан, средства за измиване на тялото и тоалетни принадлежности, както и вътрешен джоб с цип за всички важни теми. * Ще се отправят на кратко пътешествие, но търсите подходящ пътна чанта?. ✅【 Суха и влажна джоба】 В скрита непромокаеми джоба може да се съхранява бански и мокри кърпи отделно за практикуване на плуване или на потни спортни костюми.Подходящ обувки повечето размери дължина до 14 инча. ✅【 Суха и влажна джоба】 В скрита непромокаеми джоба може да се съхранява бански и мокри кърпи отделно за практикуване на плуване или на потни спортни костюми.Идеален размер за бърз поход на фитнес или тренировка.Q1 : Достатъчно ли е да се разширяват колани за свободно поворот фордевинд на ръката над рамото?.Q4 : Къде можете да го използвате?.Най-много от въпросите са за спортната чанта за фитнес. ✅【Здрав материал и е с размери】 е Изработена от водоустойчива материя от полиестер 400 D, мека, здрава, дишаща и устойчива на счупвания.Плюс 5 допълнителни джобове за всички аксесоари, организация ще бъде лесно.В този момент аз им вярвам, в никакъв случай.Спестете време в търсене.О : Да, той също така има и сваляща се презрамка и плечевая тампон, достатъчно широка, за да отпуснете раменете. ✅【ОТДЕЛНО ОТДЕЛЕНИЕ ЗА ОБУВКИ】 В спортната спортна чанта има отделно отделение за обувки, за да се отделят мръсни обувки от друго оборудване.Размери при попълване на : 19 см (Д) x 9 см (Ш) x 10 инча (В) с капацитет 30 литра, тегло от само 1,2 кг.За : Невероятно универсален, тези спортни чанти са идеални за пътувания през нощта и през уикенда, като чанти за практикуване на йога или фитнес зала и дори като чанта за съхранение на спортно оборудване.Един преден джоб с цип и един страничен джоб с цип. * Искате ли подходяща спортна чанта, не твърде голяма и не твърде малка?.О : Да, той е просторен. ✅【МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ джобове】 В спортната спортна чанта с достатъчно място за 9 джобове с различни размери, основното отделение за дрехи и стоки от първа необходимост за фитнес зала, 3 по-големи вътрешни етажа джоб за шампоан, средства за измиване на тялото и тоалетни принадлежности, както и вътрешен джоб с цип за всички важни теми.

Клиентите също го харесват..