• Ново
Сини Ножици за коса 6,5 , Ножици За Подстригване, Набор от Фризьорски Ножици от три Части, Фризьорски Комплект за Мъже, Жени, Фризьори, Деца, Възрастни, Домашни любимци
zoom_in

Сини Ножици за коса 6,5 , Ножици За Подстригване, Набор от Фризьорски Ножици от три Части, Фризьорски Комплект за Мъже, Жени, Фризьори, Деца, Възрастни, Домашни любимци (Черен гребен)

BGN 2.40

Брой продукти
check Налично

【Е идеален за лична употреба / салон】- Висококачествени фризьорски ножици можете да безопасно и удобно да използвате у дома, на мъжете, на жените, възрастните хора, деца, бебета и дори домашни любимци са много подходящи!Той също е много подходящ за фризьориОписание В този набор от фризьорски ножици предлагат обикновени ножици за подстригване на коса и ножица за филировки. 【Остри зъбите са】-чисти и Спретнати нож с различна дължина, дизайн с 21 зъб, остри туристи, ясна рязане, добра острота, косата не се придържаме, е подходящ за изтъняване на коса, ефект на разреждане. - Идеалният инструмент за фризьори. - Пакет обикновени ножици за подстригване на коса и ножица за филировки. 【Дръжката е от пластмаса полипропилен】 - Удобно в очакване на лесна и удобна за задържане, лесна за маневриране, е по-лесно, отколкото всички стоманени дръжки и без издатини между дръжки. 【Остри зъбите са】-чисти и Спретнати нож с различна дължина, дизайн с 21 зъб, остри туристи, ясна рязане, добра острота, косата не се придържаме, е подходящ за изтъняване на коса, ефект на разреждане. 【Е идеален за лична употреба / салон】- Висококачествени фризьорски ножици можете да безопасно и удобно да използвате у дома, на мъжете, на жените, възрастните хора, деца, бебета и дори домашни любимци са много подходящи!Той също е много подходящ за фризьори. 【Дръжката е от пластмаса полипропилен】 - Удобно в очакване на лесна и удобна за задържане, лесна за маневриране, е по-лесно, отколкото всички стоманени дръжки и без издатини между дръжки. 【Материал от неръждаема стомана 】- Материал неръждаема стомана 3 Cr13, здрав и издръжлив, не е лесно ръжда, на ръба на ножа се обработва вторично шлифованием, което прави космическия остър нож.

Клиентите също го харесват..