• Ново
CROSSPASSION 2023 Модернизирани led крушки H1 за фарове Далечния Къси Светлини, 20000LM Супер Ярки, Комплект за Ремонт на Фаровете 6000 K Ксеноновый Бяло, подмяна на кабел с вентила?
zoom_in

CROSSPASSION 2023 Модернизирани led крушки H1 за фарове Далечния Къси Светлини, 20000LM Супер Ярки, Комплект за Ремонт на Фаровете 6000 K Ксеноновый Бяло, подмяна на кабел с вентилатор, опаковки от 2

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

【на 500% по-ярка от халогенна】 led лампи CROSSPASSION H1 са оборудвани с високо ефективна светодиодни чипове и ксеноновым светлина 6000 До бял цвят 【Бърз монтаж】 актуализация 2023, дизайнерски модел 1 : 1, мини размер, вградено декодиране на драйвери, отнема много малко външно пространство.Никакви промени не се изискват никакви високочестотни смущения., с дистанция от 600 метра. 【Следпродажбено обслужване】 CROSSPASSION осигурява шестимесячную защита на качеството, в продължение на шест месеца при вашите лампи има някакви проблеми, ние безплатно замени с нов комплект лампи, свържете се с CROSSPASSION, оставете информация за получаване, ние ще ви изпратим нови лампи. Срок на лампата H1 е 50 000 часа, дори и ако непрекъснато шофиране 6 часа на ден. 【По-дълъг експлоатационен живот над 50 000 часа】 е Изработен от авиационен алуминий и турбовентилятора с честота на въртене на 12 000 об/мин за ускоряване на разсейване на топлината, да се предотврати повреда на лампи от прегряване и гарантира супермощности охлаждане.Led лампи осигуряват отлично осветление в дъжд, мъгла, сняг или през нощта. 【Бърз монтаж】 актуализация 2023, дизайнерски модел 1 : 1, мини размер, вградено декодиране на драйвери, отнема много малко външно пространство. 【По-дълъг експлоатационен живот над 50 000 часа】 е Изработен от авиационен алуминий и турбовентилятора с честота на въртене на 12 000 об/мин за ускоряване на разсейване на топлината, да се предотврати повреда на лампи от прегряване и гарантира супермощности охлаждане.изпратени в рамките на 24 часа. 【Следпродажбено обслужване】 CROSSPASSION осигурява шестимесячную защита на качеството, в продължение на шест месеца при вашите лампи има някакви проблеми, ние безплатно замени с нов комплект лампи, свържете се с CROSSPASSION, оставете информация за получаване, ние ще ви изпратим нови лампи. за бързо инсталиране за 10 минути.Функция IP67 му позволява да работи добре в някоя лошо време, като дъжд, сняг, мъгла, облачно време и т.Това значително повишава сигурността на водачите.Комплект led фар H1 работи добре дори и в много малки корпуси на фаровете с малко пространство.И това не принуждава водача, подвижен улицата, се чувстват неудобно. за бързо инсталиране за 10 минути. 【Висококачествен дизайн】 Вътрешен източник на захранване, поддръжка на шина CAN, подходящ за 99% от превозни средства, без грешки или проблеми с блясък.Традиционните халогенни лампи ще продължат да тускнеть по време на употреба, често, когато се използва в рамките на шест месеца след това тяхната яркост ще продължи да намалява, както и led лампата такива няма, led лампи при нормална употреба могат да се използват повече от 5 години и запазва първоначалната си яркост.

Клиентите също го харесват..