• Ново
Набор от гирлянди от червени и черни балони, арка от червени, черни и златни балони, черно-червени балони за рожден ден, сватба, Нова година, абитуриентски, годишнина
zoom_in

Набор от гирлянди от червени и черни балони, арка от червени, черни и златни балони, черно-червени балони за рожден ден, сватба, Нова година, абитуриентски, годишнина и тематични партита в казино.

BGN 5.11

Брой продукти
check Налично

- 18-цолови големи черни кълба, 20 бр - Златни метални топки с 16-метрова лента за украса на гирлянди от балони и клеевыми точки.Също така можете да се придържаме въздушен топката към стената, прозореца, врати там, където пожелаете. ?【Лесна употреба】 Нашите латексови балони, изработени от трайни латексного материала, той е нетоксичен и е трайна.Нарядите вашата коледна парти, използвайте черни златни червени балони със специални топки конфети, направете видове декор от балони, оформление фон за снимки.Купи с увереност.Всеки може лесно да се събере арочную венец от балони.?【Набор от балони за партита, включващи】Определени за арка от черни червени и златни топки, състоящ се от 114 бр. латексови балони с различни размери : 4 бр. ?【Нашата услуга】 Ние сме много сигурни в качеството на нашия продукт. ?【Е подходяща за различни случаи】 Набор от гирлянди от червени, черни и златни балони са идеални за партита по повод рожден ден, абитуриентски, детски душ, сватби, годишнини, моминско парти, на коледната партита, покер нощувки в Лас Вегас, дървосекач в клетка от Бъфало, на друг основен събития, ще получите голям успех и създайте незабравими спомени с тези накити от златни, черни и червени балони.Костюм за украса на детски, женски и мъжки партита по повод рождения ден, може да се използва на закрито и на открито, за да отговарят на вашите тематични парти. - 10-инчови златни метални топки, 45 бр. ?【Червено-черни декорации за партита】 Направи си сам голяма красива дъга на черно-червен балон, венец, венци или централната украса на масата. - 12-инчов златни метални топки, 45 бр.Нарядите вашата коледна парти, използвайте черни златни червени балони със специални топки конфети, направете видове декор от балони, оформление фон за снимки.

Клиентите също го харесват..