• Ново
Шевни ножици за левичари 10 инча (25,5 см) - Ножици за шивашки на тъкани, Портновские Ножици за левичари за разкрой на тъкани, Кожа, дрехи, хартия, суровини (Черни)
zoom_in

Шевни ножици за левичари 10 инча (25,5 см) - Ножици за шивашки на тъкани, Портновские Ножици за левичари за разкрой на тъкани, Кожа, дрехи, хартия, суровини (Черни)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Към тези ножницам за плат, прикрепена с няколко остриета, леко се намазва с масло, за да им е дълготрайна копринена гладкост ☑ ДОБРА приятелка : Извити дръжки портновских шевни ножици осигуряват удобен и плавен ръб на всяка равна повърхност.☑ Високо качество : Професионални портновские ножици за левичари 10 инча/25,4 см по-голяма сила, произведени от високо високо стомана с много остри остриета. 1 х 10-инчов шевни ножици за лявата ръка. На първо място, с помощта на мека четка премахване на прах и почистване на тъкани с ножица, особено с малки шевове (като дупки за винтове и туристи);.След техническо обслужване ножици изглежда много светло, и, което е по-важно, те могат ефективно да се удължи срока на експлоатация на ножица. 1 х 4-инчов ниткорезы (цвят на случайни).Накрая избършете ножици от началото до края и суха кърпа, за да се предотврати залепване на излишъците от масло в кал. Задължително ги избършете с чиста и суха кърпа, преди да използвате ножица за дрехи.Идеален за разкрой на тъкани, Килими, Рокли, Преработи, Шиене, шивашка и суровини. 1 измерване на лента с размер 60 см.Нанесете малко масло и смазочни масла на чиста кърпа и отново внимателно избършете ножици, това не само ще премахнете мръсотията, но и ще увеличи смазване и ще предотврати появата на ръжда;.Ножици са с добро тегло и балансирани, те отлично се вписват в ръката си и осигуряват приятна мекота на копринено прически за дълги години!. ☑ УДОБНО ИЗПОЛЗВАНЕ : Водоустойчив ергономична извита дръжка осигурява удобно захващане в продължение на няколко часа употреба.

Клиентите също го харесват..