• Ново
САЩ пощенска услуга Пощенски доставка в селските райони Магнитна автомобили, транспортна, внедорожная табела 18 x 6 на магнити - Винил печат UV мастило Ярко-червен, си?
zoom_in

САЩ пощенска услуга Пощенски доставка в селските райони Магнитна автомобили, транспортна, внедорожная табела 18 x 6 на магнити - Винил печат UV мастило Ярко-червен, син, бял цвят! Водоустойчив, устойчив на атмосферни

BGN 18.66

Брой продукти
check Налично

Моля, обръщайте се към нас за помощ с поръчката!Употреба : За печат на закрито UV мастило за получаване на по-устойчиви цветове!Моля, консултирайте се с Инструкциите за грижа за автомобилните магнити за инструкции за правилното прилагане на магнитите.Материал : 30-мм бял магнитен винил; Нанесена от UV мастило за по-устойчиви цветове!Моля, консултирайте се с Инструкциите за грижа за автомобилните магнити за инструкции за правилното прилагане на магнитите. *** Силно препоръчително да се провери определена повърхност, върху която ще се използва магнити, тъй като някои повърхности са изработени от алуминий или фибростъкло и магнити към тях не се залепват.Приложение : За вътрешно и външно използване - Водоустойчив и ветроустойчивый!На дисплея на вашия автомобил или на всяко място с магнитна повърхност!. *** *** НИЕ НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ за РАЗЛЕТЫ ***.Магнитите не ще се придържаме към автомобили от алуминий или от въглеродни влакна.Опаковка магнити. ✓ НАШАТА ГАРАНЦИЯ - ние се грижим за вашето удовлетворение.

Клиентите също го харесват..