• Ново
USB Адаптер-C Female USB 3.0 Male (2 опаковки), който е съвместим с вашия BMW 2019 3, осигурява мултифункционален конвертиране на допълнителни функции, като например клавиатури, фл?
zoom_in

USB Адаптер-C Female USB 3.0 Male (2 опаковки), който е съвместим с вашия BMW 2019 3, осигурява мултифункционален конвертиране на допълнителни функции, като например клавиатури, флаш памети, мишки и т.н. (Черен)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

?【Преносим И компактен】 : Малък, тънък, здрав, сверхпрочный позволява да го носите със себе си или се свържете навсякъде с вашите кабели USB-CМоля, обърнете внимание : ние не препоръчваме да се купуват този адаптер за зарядно Magsafe, ако само си адаптер за захранване не осигурява пълна мощност 25 W или по-висока. ?【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : не изисква Инсталация.Много малко, постоянно да се свърже с портове USB A. Този адаптер не може да се прехвърлят на видео сигнали.Забележка : Това устройство не могат сами да подхранват своя Android смартфон или таблет.Моля, обърнете внимание : ние не препоръчваме да се купуват този адаптер за зарядно Magsafe, ако само си адаптер за захранване не осигурява пълна мощност 25 W или по-висока.0 до 480 Mb/с поддържа на изходната мощност, достатъчна за зареждане. Наличието на 2 пакета помага винаги да имат едно на разположение, тъй като е удобно за носене и поставяне на устройства.0 позволява да се свърже към вашия хост всички устройства, зарядни устройства, кабели за данни периферни USB устройства, като клавиатура, мишка, USB hub, флаш памети, външни твърди дискове, USB устройство за четене на карти, игрални контролери или нещо друго.Много малко, постоянно да се свърже с портове USB A.●Съвместима с Android, Windows и други системи, никакви системни ограничения. Наличието на 2 пакета помага винаги да имат едно на разположение, тъй като е удобно за носене и поставяне на устройства. Това ви позволява да свържете телефони, таблети, usb устройства, мишка, хъбове и други USB-портове. ?【ЗДРАВ И НАДЕЖДЕН】 : Висококачествен алуминиев корпус адаптер също е преминал изпитване на умора при огъване и е доказал годността си за вашата употреба.✅ПОДОБРЕНИЯ : ● Нашия адаптер Hi-Power конектор USB-C USB-A 3.●Това може да се осигури възможност OTG за много други ваши стрийминг медиа плейъри и други устройства, оборудвани с порт USB Type-C с увреждания OTG. ⚡Професионален USB 3.Например, не можете да го използвате за свързване на usb c към hdmi адаптер. Този адаптер не може да се прехвърлят на видео сигнали.Просто свържете и работете. ?【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : не изисква Инсталация.USB On-The-Go⭐ : plug и съвместими с вашия BMW 2019 3 превръща портове USB портове USB C свързвайте периферни устройства USB C до устройства с вградени порта USB A.USB On-The-Go⭐ : plug и съвместими с вашия BMW 2019 3 превръща портове USB портове USB C свързвайте периферни устройства USB C до устройства с вградени порта USB A.Просто свържете и работете. ?【Бърз И стабилен】 : Осигурява скорост на трансфер на данни USB 2. ?【Бърз И стабилен】 : Осигурява скорост на трансфер на данни USB 2. Това ви позволява да свържете телефони, таблети, usb устройства, мишка, хъбове и други USB-портове.

Клиентите също го харесват..