• Ново
Чанта-портфейл XNXCEVI Galaxy S23 Ultra 5G, Кожен калъф-портфейл премиум-клас с панти капак-фолио [RFID Заключване] [Отделения за карти] [Стойка] устойчив на удари калъф за Samsung Galaxy
zoom_in

Чанта-портфейл XNXCEVI Galaxy S23 Ultra 5G, Кожен калъф-портфейл премиум-клас с панти капак-фолио [RFID Заключване] [Отделения за карти] [Стойка] устойчив на удари калъф за Samsung Galaxy S23 Ultra 6,8 инча (червен)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Лесен достъп до всички пристанища, контроли и бутони, без да махате на корпусаОтделения за карти, изработени от блокирующего материал с технологията за радиочестотна идентификация-екраниране, която може да блокира сигнали радиочестотна идентификация и сигурно защита на лична информация. 【Идеална за засаждане】 Осигурява лесен достъп до всички достъпни функции на вашия смартфон.Лесен монтаж и демонтаж. [Моля, вижте втората снимка, за да се избегне неправилна покупки]. 【Магнитна закопчалка и поставка】 Здрава магнитна закопчалка-капаче предотвратява случайното отваряне на капака. 【Висококачествени материали】 е Изработен от луксозна изкуствена кожа от премиум-клас, което ви дарява с усещане за сверхмягкости и гладкост при допир.В чантата си и устойчив на удари вътрешен калъф от мек TPU осигуряват пълна защита на вашия телефон от падане, удари и надраскване. 【Дизайн кесията с RFID заключване】 е Снабден с 3 слота за карти и странични джоб, което позволява да носят със себе си кредитни и дебитни карти, както и пари в брой, не по време на приема на чантата със себе си.【Съвместимост】 е разработен Специално за Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G 6,8-инчовата версия 2023.

Клиентите също го харесват..