• Ново
RIOCAN 10шт 4/0 AWG-3/8(M10) Пръстеновидни клеми 0000 Калибър Батарейные Уши Краищата на кабела на батерията Тежки Телена Уши кабел Конектор Батерия Медни накрайници Клеммные ?
zoom_in

RIOCAN 10шт 4/0 AWG-3/8(M10) Пръстеновидни клеми 0000 Калибър Батарейные Уши Краищата на кабела на батерията Тежки Телена Уши кабел Конектор Батерия Медни накрайници Клеммные конектори на батерията

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

4Всички проблеми, моля, свържете се с нас свободно, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро!. 〖Избор и обслужване〗Медни накрайници могат да бъдат обжатыми или припаянными. 〖Избор и обслужване〗Медни накрайници могат да бъдат обжатыми или припаянными. 〖Широко Приложение〗Клеми на батерията, работещи с свие с шнорхел, широко се използват в разпределителни кутии, ел. 〖Здрав и надежден〗Тези кабелни накрайници за акумулаторни батерии имат сверхпрочную конструкция, осигуряваща издръжливост при високи температури и по-голяма механична якост. Идентификационен знак сензор тел е на върха, е подходящ за кабел AWG стандартен размер, различни видове сензори за избор (аудио кабел може да не е подходяща по размер).Клеми за кабели имат нарастващото отвор за улесняване на въвеждане на кабел. пръстен клемм сверхмощного калибър 0000 (AWG) 3/8". инверторах, колички за голф, слънчеви панели, разходка с лодка, за домашно приложение, превозни средства, мотоциклети, домашно электропроводках и други външни применениях. 〖Че получавате〗 10 бр.Конструкция от затворен тип осигурява безопасността на електрическите компоненти, батерии и кабели от влага, а също така предотвратява вытекание запоявам по време на монтаж.〖Че получавате〗 10 бр. 〖Високо качество〗Всички оголени краища на медни кабели на батерията са изработени от 100% отожженной електролитна мед клас, което осигурява висока степен на проводимост за максимално протичането на ток.Всички проблеми, моля, свържете се с нас свободно, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро!. инверторах, колички за голф, слънчеви панели, разходка с лодка, за домашно приложение, превозни средства, мотоциклети, домашно электропроводках и други външни применениях.Наименование на продукта : Уши от медна тел. 〖Здрав и надежден〗Тези кабелни накрайници за акумулаторни батерии имат сверхпрочную конструкция, осигуряваща издръжливост при високи температури и по-голяма механична якост.Моля, проверете спецификациите на продукта, за да сте сигурни, че той отговаря на вашите изисквания и области на приложение.

Клиентите също го харесват..