• Ново
Байкерские шорти Sweet Hearts 3 в опаковка за жени - Еластичен колан от Ликра, което предотвратява Триене, къси Панталони за йога, За занимания във Фитнес залата, Произвед?
zoom_in

Байкерские шорти Sweet Hearts 3 в опаковка за жени - Еластичен колан от Ликра, което предотвратява Триене, къси Панталони за йога, За занимания във Фитнес залата, Произведено в САЩ

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Машинно пране Изработка, на когото можете да се доверите. Идеален за носене под рокли и поли. Нашите шорти са оборудвани с висококачествен еластичен колан, благодарение на което те остават на мястото, но не се ограничават подвижността си.Изключително здрав, идеален за вътрешно и външно използване. Абсорбира влагата, което ги прави идеални за тренировка във фитнес залата и тренировки.ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ : Истинските женски велосипедни шорти американска продукция, сверхмягкие, еластични и блестящи; Непрозрачна тъкан, не блести и предлага широка гама от движения за комфортни тренировки; - добри шорти за отдих и разходки в дома си!.Комбинацията на нашата 4-лентова еластична тъкан и еластичен колан осигурява най-високо ниво на комфорт и мобилност.ДИШАЩА ЗА КОМФОРТ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ден сверхмягкая и еластична тъкан.Нашата компания тук, в САЩ, внимателно кроит, шие и кутии, всяка дреха.В допълнение, идеално за лятото!.От тях е много удобно да се носят с прозрачни рокли големи размери, поли, дълги туниками, създаването на вашия неповторим модерен образ.ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пране. За мобилност и комфорт. За удобна и надеждна за кацане.Идеален и лесно да го носите отново и отново.Издърпайте закопчалка.Произведено в САЩ.Тези велосипедни шорти са много гъвкави. Тези шорти са идеални за ежедневно носене, тренировки, посещения на фитнеса и много други!Никога няма да се притеснявате, когато сте приседаете и постно, че повишава самочувствието.Им перфектно да се комбинират с хубав спортен бюстгальтером или по-къси топ.

Клиентите също го харесват..