• Ново
Мат в черно-Бялата Клетка с Коледното Венец 18x30 Инча, За Коледни Зимните Празници, На Закрито, На Открито, За Домашна Градина, Нескользящий Подложка За Пода, Коледен ?
zoom_in

Мат в черно-Бялата Клетка с Коледното Венец 18x30 Инча, За Коледни Зимните Празници, На Закрито, На Открито, За Домашна Градина, Нескользящий Подложка За Пода, Коледен Добре дошли Знак

BGN 6.50

Брой продукти
check Налично

Нашите стилни тепиха ще стане прекрасно допълнение към вашия прихожим, мастерским и офис помещения, които са лесни за почистване : Килими бързо и лесно се мият, само се поръсва с ги от маркуч или използвайте гъба с мек почистващ препарат за премахване на замърсявания или на дворно боклукДизайн : Размери 18 "x 30", и с дебелина 0,2 инча, което го прави подходящ по размер за всеки коридор.Комплектът включва : 1 бр.Ако не сте доволни от покупката си, можете да получите 100% възстановяване, без никакви условия. Материал : 10% полиестер, 90% каучук.Ако не сте доволни от покупката си, можете да получите 100% възстановяване, без никакви условия.Комплектът включва : 1 бр.Нашите стилни тепиха ще стане прекрасно допълнение към вашия прихожим, мастерским и офис помещения.Бърза логистика и 100% възстановяване. коледен мат с венец в черно-бялата клетка.Бърза доставка и 100% възстановяване.Лесно почистване : Тепиха бързо и лесно се мият, само се поръсва с ги от маркуч или използвайте гъба и мек почистващ препарат за премахване на замърсявания или на дворно боклук. коледен мат с венец в черно-бялата клетка Материал : 10% полиестер 90% каучук Дизайн : размери 18 "x 30", и с дебелина 0,2", което го прави подходящ по размер за всеки вход.

Клиентите също го харесват..