• Ново
BESTonZON Филтър за Кафе Тенис на Тава Тенис на Тава 2 БР Тава за източване на Съдове Тава за сервиране на плодове Силиконов Тампон за сушене на чинии Гевгир За Мивки Дву?
zoom_in

BESTonZON Филтър за Кафе Тенис на Тава Тенис на Тава 2 БР Тава за източване на Съдове Тава за сервиране на плодове Силиконов Тампон за сушене на чинии Гевгир За Мивки Двуслойни Водосточни 2-Ниво Тава 2-Ниво Тава Декоративен

BGN 6.44

Брой продукти
check Налично

СЕРВИРОВОЧНЫЙ ТАВА - висококачествени материали, стилен индивидуалност, в екологично чист и вкус; безвреден за околната среда, не е токсичен, без никакви химически веществаАко искате ефективно измиване на плодове и зеленчуци, това ще бъде добър избор.Тази сливная табела може да ви донесе по-голямо удобство.Описание на продукта Това е домакински форма за миене на плодове. - Материал : пластмаса. -Голям размер : около 41x27,5x2 см/16,14x10,82x0,78 инча. висококачествени материали, стилен индивидуалност, екологично чисти и безвкусни; екологично чист, без токсични вещества, без никакви химически вещества. - Дизайн с обърнати ключалката е занасяне, удобна и по-сигурна.ЧИНИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на КАФЕ - Производство много задълбочено и дизайн обмислено до най-малкия детайл.КУХНЕНСКИ ОРГАНАЙЗЕР - Подходящ за използване в дома, в ресторанта, в хотела. Предпоставка включва 2 x кабина за източване Характеристики - Отключете повече функции, които можете да използвате като кошницата, за източване, кошници за съхранение, мивки и т.Благодарение на дренажната дизайн лесно можете да филтрирате водата. -Малък размер : около 29x19,7x2 см/11,41x7,75x0,78 инча.

Клиентите също го харесват..