• Ново
Ъглова етажерка Meangood за баня, 3 Нива Полк от масивно дърво за Тясното пространство, Ъглов Рафт за душата, Нощно Шкафче, за растенията, за хол, спалня, офис, Дома, газир?
zoom_in

Ъглова етажерка Meangood за баня, 3 Нива Полк от масивно дърво за Тясното пространство, Ъглов Рафт за душата, Нощно Шкафче, за растенията, за хол, спалня, офис, Дома, газирано грозде Черно

BGN 18.99

Брой продукти
check Налично

Тази ъглов рафт-поставка се вписва идеално в ъгъла и допълва помещение, максимално използване на малките пространстваЪглова етажерка за баня е много лесен за монтаж, инструкции за експлоатация и аксесоари са включени в комплекта.Ъглова етажерка е идеален за съхраняване и показване на елементи в домашната си баня, коридор, хол, спалня и кухня.to пълно задоволяване на нуждите на вашите ъглови помещения.Товароподемност : Отгоре : 11 паунда, а в Средата : 11 паунда, отдолу : 22 кг. Тегло на продукта : 3,7 кг. 【Лекотата на монтажа】 Безопасна и професионална опаковка, за да се осигури сигурна доставка.Това е стилен и класически предмет.Натурален Дървесен Материал.В случай, че имате някакви проблеми, моля не се колебайте да споделите с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще дадем задоволително решение.Това елегантно и с вкус подбран декор на фермерска къща, който перфектно се съчетава с всякакъв вашия интериор. 【Ъглов органайзер】Ъглова етажерка ще ги нанесе ред в нещата и да направи своя ъгъл по-просторен и топъл.to пълно задоволяване на нуждите на вашите ъглови помещения. 【На пода и на стената на】 Конструкция трехъярусной ъглова етажерка за баня е много здрава и трайна, тя може не само да стои в дома си по всяко ъгловото пространство, но и се монтира на стена с помощта на заглушек и винтове за дърво, както ви харесва.Материал : масивна дървесина. 【Ъглова полк в селски стил】Трехъярусная ъглова етажерка за баня в селски стил, изработени от масивно дърво с факельной тапицерия, демонстрира отлично качество и стилен външен вид. 【Ъглов органайзер】Ъглова етажерка ще ги нанесе ред в нещата и да направи своя ъгъл по-просторен и топъл.Съдържание на пакета : 1 ъглова поставка за аксесоари, ръководство за монтаж. 【Универсална Ъглова етажерка】Ъглова рафт-поставка може да се използва не само като организатор за душ в банята, но и като стойка за растения, нощното шкафче, етажерка за книги, поставка за подправки, домашен декор.Размер на продукта : 8,5 'Ш x 11,1 'G x 30,7'Х. 【На пода и на стената на】 Конструкция трехъярусной ъглова етажерка за баня е много здрава и трайна, тя може не само да стои в дома си по всяко ъгловото пространство, но и се монтира на стена с помощта на заглушек и винтове за дърво, както ви харесва.

Клиентите също го харесват..