• Ново
Прибори за готвене Държач за Нож От Неръждаема Стомана, устойчива на плъзгане Основа на Прозрачна Акрилна Рафтове За Съхранение на Нож Органайзер Блок Ножове Инди?
zoom_in

Прибори за готвене Държач за Нож От Неръждаема Стомана, устойчива на плъзгане Основа на Прозрачна Акрилна Рафтове За Съхранение на Нож Органайзер Блок Ножове Индивидуален държач за нож

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Характеристики : Държач за инструменти има седем прорезей, в които може да се побере повече, отколкото в обикновените притежателя за инструментиДобра вентилация и за по-лесно отвеждане на водата.Държач за ножове е ясен външен вид и изчистен дизайн, който може да даде кухнята малко красота и създаде за вас по-чиста и опрятную кухня.Въведение : Продуктът е произведен от висококачествен акрил + неръждаема стомана + ABS, качество, красиво, лесно се мие, лесно се размножават, лесно да публикувате ножове. идеален за настаняване на всички видове ножове за вашата кухня, атмосферата беше реда. идеален за настаняване на всички видове ножове за вашата кухня, атмосферата беше реда.Поставка за ножове е направена от висококачествен материал с прозрачен акрилен модел и изглежда елегантно и изискано и луксозно както на традиционни, така и модерни кухни.Характеристики : Държач за инструменти има седем прорезей, в които може да се побере повече, отколкото в обикновените притежателя за инструменти.Съдържание на пакета : 1 * държач за инструменти направете вашата кухня организирано и подредено. Поставка за ножове, изработени от висококачествен материал с прозрачен акрил дъска и елегантно изглежда както на традиционни, така и модерни кухни.

Клиентите също го харесват..