• Ново
TOYANDONA 12 Бр Foot Тава За Яйца Поставка За Яйца за Закуска Поставка За яйца Cartoony Титуляр За Яйца Титуляр За Яйца, Чаша за Яйца и Пластмасови Чаши за яйца Детски Пластмасо?
zoom_in

TOYANDONA 12 Бр Foot Тава За Яйца Поставка За Яйца за Закуска Поставка За яйца Cartoony Титуляр За Яйца Титуляр За Яйца, Чаша за Яйца и Пластмасови Чаши за яйца Детски Пластмасови Яйца Пп Поставка За домашни Чаши за

BGN 6.84

Брой продукти
check Налично

н - Идеален за семейства, ресторанти, хотели, партита, това може да бъде за съхранение на яйца и ги търкалянето с поставка за яйца от пингвини.Поставки за яйца : ВЕЛИКДЕНСКИ ДЕКОРАЦИИ ЗА маса - 12 анимационни чашки за яйца - това е не само чаши за съхранение на яйца, или за витрини, но и изискана декорация на масата за великден партита. - На Великден можете да използвате тези чашки за яйца за съхранение на великденски яйца, за украса на масата за вечеря, и вашите деца, те много ще се зарадват.Информация за стоки Титуляр за яйца за варени яйца, Тези чашки за яйца, изпълнени в хубава форма, която очарователен и прекрасен, с много добри декоративни ефекти. държач за яйца рохко При правилно от тези чашки за яйца са в състояние да отразяват яйца на повечето размери, което позволява стабилно задържане на яйцето. тава за чаши за яйца широк, подходящ случай, скъпа мультяшная слонова чаша за дома, ресторанта, великден партита и т.Чаша за яйца на закуска : Тези чашки за яйца, изработени от висококачествен полипропилен материал, им е трудно да се разделят или да выцвести, това може да бъде за известно време. - Чаша за яйца, изработени от полипропиленови материали, лесно и удобно за почистване, просто използвайте вода, за да измие, след използване на твърдо сварени яйца. - Цвят : оранжево с бяла чаша за подаване на яйца. - Основата на плоски и стабилно, без неравностите, така че тя може постоянно да застане върху работния плот и надеждно улавяне на яйцата в подстаканнике за великденски яйца.Чаша за яйца : Широко приложение : Този декоративен държач за яйца може да бъде у дома, в ресторант, хотел, на парти, също може да бъде украса за великден парти, рожден ден или като подарък за децата, това им хареса.

Клиентите също го харесват..