• Ново
Homoyoyo Ръчно Вентилатор Вентилатори 2 елемента Ръчно изработени с Пискюли, Черно Външния Ръкав, Мъжки Сгъваема Плат, Вечерни, Кост, Дамски Домашни Бамбук Сватба, Ретр?
zoom_in

Homoyoyo Ръчно Вентилатор Вентилатори 2 елемента Ръчно изработени с Пискюли, Черно Външния Ръкав, Мъжки Сгъваема Плат, Вечерни, Кост, Дамски Домашни Бамбук Сватба, Ретро-Четката и Джентълменско ръчно фен от Полипропилен

BGN 8.35

Брой продукти
check Налично

Пластмасови сгъваеми вентилатора : уникален подарък за вашите приятели или роднини, когато те ще се възползват от този фен, това веднага ще си спомнят за васИскрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Дамски сгъваем вентилатора за ръце : чудесен вариант за подарък, идеален подарък за гости или приятели, на които ще се радвате, когато го получат. Китайски сгъваем фен : Голяма прегръдка фен на : и направен от коприна мъжки ръчно сгъваеми фен, здрав и не е лесен за използване.Голям ръчен фен : тя може да се използва за декорация рожден ден, Нова година, Свети Валентин и т.Пратката включва 1 x сгъваем фен Характеристики-Размер : около 40x21x1 виж - Голям ръчно вентилатора осигурява добър въздух в горещото лято, лесно предоставя на вятъра. Китайски сгъваем фен : Голяма прегръдка фен на : и направен от коприна мъжки ръчно сгъваеми фен, здрав и не е лесен за използване.Дамски сгъваем вентилатора за ръце : чудесен вариант за подарък, идеален подарък за гости или приятели, на които ще се радвате, когато го получат. могат да бъдат малки разлики в цвят и размер между снимки и реални обекти.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Описание на продукта-голям ръчно fan могат да се използват като танцово подпори, подарък за деня на бащата, подаръци за партита, декорация на стените със собствените си ръце, подпори за изяви на сцените и т.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!. - Тя може да се използва за декорация рожден ден, Нова година, Свети Валентин и т. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. могат да бъдат малки разлики в цвят и размер между снимки и реални обекти. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Голям ръчен фен : тя може да се използва за декорация рожден ден, Нова година, Свети Валентин и т.

Клиентите също го харесват..