• Ново
QFFL Преносим Проектор Екран 12 Кутия Лупа на екрана на мобилен телефон Антибликовая Телескопична Лупа Акрилни HD Екран за Защита на очите и защита от умора за четене н
zoom_in

QFFL Преносим Проектор Екран 12 Кутия Лупа на екрана на мобилен телефон Антибликовая Телескопична Лупа Акрилни HD Екран за Защита на очите и защита от умора за четене на събрания (Цвят: бял)

BGN 59.00

Брой продукти
check Налично

★ Може да се филтрира вредни източници на светлина, за да осигури защита от радиация и предотвратяване на зрителната умора, причинена от продължително четене на романи и гледане на филми и видео паметтависока резолюция, рискът се увеличава екрана на вашия телефон от 2-3 пъти, за да се избегне зрителната умора. ★ Най-добрият избор за подарък за рожден ден за приятелите и семейството си! ★ Име на продукта : Ръчно сверхчистый усилвател за мобилен телефон ★ Материал : ABS + акрил HD-екран ★ Размер на продукта : 240 * 15* 63 мм ★ Цвят : черен, бял ★ Увеличение : 3-5 пъти ★ Характеристики : екран мобилен телефон с висока яснота на картината, анти-синя светлина, стойте далеч от излучения1. ★ Батерия, не се изисква спестяване на енергия и опазване на околната среда. Ние продаваме само лупа за смартфони, и не включваме други стоки.Използвайте навсякъде на закрито или на открито. Измерване, грешка на измерване 1-2 см е нормальной2. ★ 【Висококачествени материали и преносим 】 HD 3 D акрилни обектив + рамка от ABS пластмаса.Освен това, екранна лупа не изисква използване на батерията.Лек, с малки размери и лесна за осъществяване.Описание на продукта: Екранна лупа специално разработена за най-смартфони, екран за проектор-лупи задължително ще работи с устройството. ★ 【 Универсална засаждане】 Екранна лупа с лупа 3 D за всички модели смартфони за филми, спорт, електронни таблици и много други. За различни ъгли или лещи изображение на продукта може да има някои цветове, моля свържете се с к3. ★ 【HD Екран】Телефонна лупа действа като телефонен проектор, който увеличава размера на екрана в 2-4 пъти.който ще облекчи чувството на дискомфорт и зрителна умора, предизвикана от продължително фокусиране на малкия екран, като предоставя отлични впечатления от гледането.

Клиентите също го харесват..