• Ново
Сини Кремационные урна за праха за възрастни, за погребението, Погребение, Колумбария или у дома, Кремационные урна за праха за възрастен обем 200 кубически сантимет
zoom_in

Сини Кремационные урна за праха за възрастни, за погребението, Погребение, Колумбария или у дома, Кремационные урна за праха за възрастен обем 200 кубически сантиметра от VM HANDICRAFT.

BGN 38.60

Брой продукти
check Налично

Ние знаем, че си Купи един Незабравим Предмет Трудно И толкова важно да се направи Това е ПравилноИдва в кутия за подарък, който ще се превърне трогательным подарък за членове на семейството. ❀ РАЗМЕР : - 10,75x6,5x6,5 инча.Кутията се отваря и затваря, като банки, осигуряване на увереност в това, че Пепелта Не Рассыплется В случай на Случайно преобръщане Или падане Урна.Всяка Урна Малка, се Побира в Ръката И е предназначен Като Специален Знак Или Малък Спомен.❀ МАТЕРИАЛ : - Алуминий. ❀ ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК : - Тези урни на паметта са Предназначени за това, че при желание от тях можете да споделите със семейството и приятелите си. ❀ НАДЕЖДНО ЗАТВАРЯНЕ : - Тази здрава кремационная урна има горния капак с резба за надеждно затваряне. ❀ ГРИЖА за КЛИЕНТА : - Ние се грижим за нашите клиенти и искаме да са на 100% доволни от покупката Си.Ние винаги се стремим да създадем Красив Съд за Праха на Вашите близки.

Клиентите също го харесват..