• Ново
AMABEAxtc Подвижна количка за Преносим домашна употреба Тежкотоварни Сгъваем ръчен Чанта Дължината на Количката е Сгъваем Камион Количка-Pimp Пътнически Багаж, кош за п?
zoom_in

AMABEAxtc Подвижна количка за Преносим домашна употреба Тежкотоварни Сгъваем ръчен Чанта Дължината на Количката е Сгъваем Камион Количка-Pimp Пътнически Багаж, кош за пазаруване (Цвят: лилав)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Може ли да го добавите?можетспецификация950*300*270 мммаксимальная товароподемност 45 кгкатегория на продукта : жажда, двуколесно превозно средство.Пълна заваряване количка с максимална якост. ● Лесно се съхранява и лесно се сгъва за секунди.Общата конструкция на подвижни колички е изработена от здрава, гладка и удебелени стомана. ● Да се осигури и допълнителна база за настаняване на стоки, не е нужно да се притеснявате за това, че кутията е прекалено голяма, за да може да се сложи на колата. ● По-стабилен, може да запази баланс. ● Увеличаване на носещата способност и стабилност, както и бъдете по-износостойкими, гладка и дълготраен, отколкото други.

Клиентите също го харесват..