• Ново
Спортни Екип Чанти, FINPAC Разтегателни и Конвертируемая Чанта Weekender На нощ, Чанта за Фитнес, Пътна Вещевая Чанта с джоб за Мокри Мъже, Жени (Розово Злато)
zoom_in

Спортни Екип Чанти, FINPAC Разтегателни и Конвертируемая Чанта Weekender На нощ, Чанта за Фитнес, Пътна Вещевая Чанта с джоб за Мокри Мъже, Жени (Розово Злато)

BGN 11.89

Брой продукти
check Налично

[Комплексно използване] : чудесно за спорт на открито, бизнес пътувания и пътуванияСпортни екип чанти, FINPAC Разтегателни и Конвертируемая чанта Weekender на нощ, чанта за фитнес, пътна вещевая чанта с джоб за мокри и мъже, и жени. [РАЗТЕГАТЕЛЕН ЧАНТА-ТОУТ] : светкавица в долния слой на чанта може да бъде расстегнута, за да се увеличи най-малко на 10% от пространство за съхранение на по-голямо количество неща.Размер в сгънат вид : 11,8 х 7,4 инча (ДхШ), размерът на разложенном формата на : 16,5 х 9,4 х 19,2 инча (Lxwxh), размерът на разложенном формата на : 16,5 х 9,4 х 14,2 инча (Lxwxh).Може да се използва като спортна чанта за практикуване на йога в салона, пътна спортни чанти, чанти за уикенда, за болницата чанта и ръчен багаж. [СГЪВАЕМА ЧАНТА-ТОУТ] : Чанта-тоут за фитнес има упаковываемый и компактен дизайн. [ПЪТНА СПОРТНА ЧАНТА] Външна част е изработена от водоустойчив, но е гладка на вид полиестерен плат с обков-ципове YKK, придающими продукт, здрав и луксозен вид. [ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ] : Състои се от голямо основно отделения за дрехи, сешоар, персонален лаптоп, списания и предната част на чантата с цип 2 вътрешни джобове за малки джаджи, като зарядни устройства, адаптери, кабели и тоалетни принадлежности. [ПЪТНА СПОРТНА ЧАНТА] Външна част е изработена от водоустойчив, но е гладка на вид полиестерен плат с обков-ципове YKK, придающими продукт, здрав и луксозен вид. [РАЗТЕГАТЕЛЕН ЧАНТА-ТОУТ] : светкавица в долния слой на чанта може да бъде расстегнута, за да се увеличи най-малко на 10% от пространство за съхранение на по-голямо количество неща. [Комплексно използване] : чудесно за спорт на открито, бизнес пътувания и пътувания.Размер в сгънат вид : 11,8 х 7,4 инча (ДхШ), размерът на разложенном формата на : 16,5 х 9,4 х 19,2 инча (Lxwxh), размерът на разложенном формата на : 16,5 х 9,4 х 14,2 инча (Lxwxh).

Клиентите също го харесват..