• Ново
Банер Baby in Bloom от Чул - Зелени Декорации за детската душа, за да проверите за парти в чест на детската душа, Украса за разкриване на пол, Гирлянда от овесени ядки в сел?
zoom_in

Банер Baby in Bloom от Чул - Зелени Декорации за детската душа, за да проверите за парти в чест на детската душа, Украса за разкриване на пол, Гирлянда от овесени ядки в селски стил (Банер Baby in Bloom Черен цвят)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

❤️ За ОТБОРА WAHAWU❤️ WAHAWU - това е екип от производителите на аксесоари за рожден ден, които ценят най-малките детайли и с отлично качество, че всеки момент е едно незабравимо преживяванеВНИМАТЕЛЕН банер - Добавете идеалният завършек за декорация на детската душа, този банер на чул "baby in bloom" ще се превърне в чудесен фон за детската душа, независимо от това, провежда ли си парти, на закрито или на открито, нашите джутовые на въжето е достатъчно дълго, за да може лесно да се мотае.ДЕКОРАЦИЯ на ПАРТИТА - ние внимателно са подготвили банер за душата на детето, това е истински банер на любовта, за партита, можете да го използвате за декорация на стената, на фона, десертно на масата, да се използва като подпори за фотосесия и много други, може да се използва за много цели! още по - добре- оставете за парти рядко незабравим значение. ❤️ ЗА ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ❤️ 1.Вярно, ние сме длъжни да предоставят добро обслужване на нашите купувачи. Въпрос : Какви са размерите на този банер?Отговор : Дължина-банер е 80 сантиметра и може да се регулира. -ЗАВЪРШВАНЕ - ДАЙТЕ СИ МОМИЧЕ, УНИКАЛНА И СПЕЦИАЛНА ПАРТИ В ЧЕСТ НА МЛАДОЖЕНЦИ!ПРОСТО ПОРЪЧАЙТЕ ОЩЕ СЕГА!.Обслужване на КЛИЕНТИ - 24 часа за онлайн-обслужване на клиенти, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние трябва да направим всичко възможно, за подобряване на нашите услуги и на качеството на продукта, да се надяваме, че сте доволни от продукта.Аз мисля, че още ще продължи този момент, почакайте. ❤️ ИСКАШ ЛИ ИЗНЕНАДА?❤️ Аз обичам изненади, също така обичам да създават изненади, харесва ми изненада и подобие на хората, когато те получават малки подаръци. Въпрос : Може ли купувачът на този продукт разчита на възстановяване на средства?Отговор : Можете да върнете продукта, без това да повлияе на повторна продажба.Обслужване на КЛИЕНТИ - 24 часа за онлайн-обслужване на клиенти, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние трябва да направим всичко възможно, за подобряване на нашите услуги и на качеството на продукта, да се надяваме, че сте доволни от продукта.ДЕКОРАЦИЯ на ПАРТИТА - ние внимателно са подготвили банер за душата на детето, това е истински банер на любовта, за партита, можете да го използвате за декорация на стената, на фона, десертно на масата, да се използва като подпори за фотосесия и много други, може да се използва за много цели! още по - добре- оставете за парти рядко незабравим значение.ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЪЧНА РАБОТА - Нашите банери са ръчно изработени в условия, свободни от тютюнев дим , всеки банер направен е работен с помощта на шевна машина за свързване чул и джутового въжета заедно, банери идват в комплект и са готови да вывешиванию !букви здраво закрепени и няма да бъде изместен с места при подвешивании, че ще стане приятно за декорация на партита.

Клиентите също го харесват..